Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Επανεκκίνηση της Λέσχης!!

Ο Άρης έφτασε σε δύσκολο σημείο. Κομβικό θα λέγαμε. Το οικονομικό εξελίσσεται σε μεγάλος «βραχνάς» για σχεδόν όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Επανεκκίνηση της Λέσχης
Στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ και το βόλεϊ τα οικονομικά προβλήματα είναι περισσότερο φανερά, γιατί είναι τα πιο προβεβλημένα. Μ’ αυτά ασχολείται περισσότερο ο κόσμος και κατ’ επέκταση ο Τύπος. Το πρόβλημα "αγγίζει", όμως, και τα υπόλοιπα τμήματα…
Η κρίση που οδήγησε στην συρρίκνωση των εσόδων, σε συνδυασμό με τα λάθη που έγιναν, δημιούργησαν μία ασφυκτική κατάσταση στο σύλλογο.
Στο ποδόσφαιρο έχουμε φαινόμενα προσφυγών, στο μπάσκετ αποχωρήσεις παικτών και δημιουργείται συχνά οικονομικό ζήτημα, ενώ στο βόλεϊ "λύθηκαν" πρόσφατα κάποια συμβόλαια προκειμένου να "ελαφρύνει" το μπάτζετ.
Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν, βέβαια, σε όλες τις ομάδες (εκεί είναι και χειρότερα τα πράγματα…), αλλά εμάς μας νοιάζει ο Άρης. Χρειάζονται, λοιπόν, λύσεις. Άμεσα, χθες…
Πρέπει ο ΑΡΗΣ ως κοινωνία και ως μηχανισμός να βρει διεξόδους από αυτήν την κατάσταση. Αυτό, όμως, δεν γίνεται ούτε με... αφορισμούς, ούτε με κριτική και απαξίωση στα ερτζιανά, όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Ο ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται… «μυαλοπώληδες». Τούτες τις δύσκολες στιγμές θέλει «κρύα μυαλά» και «καθαρές φωνές» που να μπορούν να προτείνουν πρακτικές λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο. Υπάρχουν τέτοιες «φωνές»; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν. Και υπάρχει ο χώρος για να εκφραστούν: Στην γενική συνέλευση της Λέσχης, στις 6 Φεβρουαρίου.

Το AllAboutARIS.com τόνισε πρόσφατα και θα το επαναλάβει ότι η αυτή η συνέλευση της Λέσχης δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες που έγιναν μέχρι τώρα. Είναι συνέλευση ορόσημο για το μέλλον του ΑΡΗ. Όλων των τμημάτων του. Εκεί πρέπει να αναλυθεί το πρόβλημα, να ακουστούν προτάσεις και να παρθούν αποφάσεις. Η Λέσχη δεν μπορεί να τα πάρει όλα πάνω της. Δυστυχώς. Δυστυχώς η συσπείρωση του κόσμου δεν είναι η προσδοκώμενη για να μπορεί να υποστηρίζει έστω την ΠΑΕ, στην οποία είναι μεγαλομέτοχος. Ήρθε η ώρα τα μέλη της Λέσχης, ο απλός κόσμος, να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα, με βάση τα νέα δεδομένα. Διότι, ήταν εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες και οι προοπτικές το 2005 οπότε «γεννήθηκε» η Λέσχη. Δεν υπήρχε τότε η κρίση.
Ίσως, λοιπόν, έφτασε η ώρα για μία αναθεώρηση των πραγμάτων και μία επανεκτίμηση του μοντέλου διοίκησης της ΠΑΕ και κατ’ επέκταση της ΚΑΕ και των άλλων τμημάτων. Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος στις 6 Φεβρουαρίου. Γι’ αυτό δεν πρέπει κανείς να λείψει από την ερχόμενη γενική συνέλευση. Κανείς…
πηγή: AllAboutARIS.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: