Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κρίσιμο ραντεβού...!!

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ επιστρέφει το βράδυ από το Ντόνετσκ και το ενδιαφέρον εστιάζει, πλέον, στο ραντεβού που θα έχουν αύριο το πρωί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ένα ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον της συνεργασίας τους…
Κρίσιμο ραντεβού...
Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν «ψυχρανθεί» μετά τα όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αναπόφευκτα επηρεάζουν το αγωνιστικό τμήμα. Φαίνεται ότι πρόεδρος και προπονητής δεν μιλάνε πια την ίδια γλώσσα και χρειάζεται αυτό το ραντεβού προκειμένου να… εξηγηθούν και να δώσουν καθαρές λύσεις.
Η αίσθηση που υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι οδεύουν προς διαζύγιο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ πάντως, με τις δηλώσεις που έκανε προχθές στον ΑΡΗΣ FM δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Συνεπώς, δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η αυριανή συνάντηση θα βγάλει «διαζύγιο».
Από την άλλη, κρίνοντας από την πορεία του Αρη μέχρι τώρα κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, το συμφέρον της ομάδας υπαγορεύει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: