Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

«Και οι δύο είναι χρήσιμοι για τη Μίλαν»!!

«Και οι δύο είναι χρήσιμοι για τη Μίλαν»!
Την πίστη ότι ο Μάξι Λόπες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν εξέφρασε ο Αντρέα Ντ’ Αμίκο, μιλώντας συνδρομητικό κανάλι της Ιταλίας «Mediaset Premium». Πρώτος στόχος των «ροσονέρι» είναι ο Κάρλος Τέβες της Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υπόθεση που αφορά τον πελάτη του.

«Εμείς κάναμε όλα όσα έπρεπε να κάνουμε και τώρα η απόφαση ανήκει στη Μίλαν. Γνωρίζουμε ότι απομένει ακόμη χρόνος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι τότε. Ξέρουμε ότι η Μίλαν θέλει τον Τέβες, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο Μάξι (Λόπες) θα γίνει παίκτης της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Ντ’ Αμίκο.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ατζέντης σχολίασε τη δήλωση του Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο επιθετικοί τον Ιανουάριο: «Νομίζω ότι και οι δύο είναι χρήσιμοι και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ο Τέβες είναι εκτός δράσης αρκετό καιρό και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση. Από την πλευρά του, ο Μάξι Λόπες θα ήταν πολύ σημαντικό, αλλά αυτό είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: