Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Στην Σάντερλαντ ο «Μούσλι»

Στην Αγγλία βρίσκεται ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα περάσει μία εβδομάδα προπονήσεων με την Σάντερλαντ, η οποία δοκιμάζει επίσης τον Μπαλοτέλι!
Στην Σάντερλαντ ο «Μούσλι»
Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται χωρίς ομάδα τους τελευταίους 6 μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο διεθνής άσος ήταν στην Γλασκώβη για να δοκιμαστεί με την Ρέιντζερς και τώρα βρίσκεται στην Αγγλία και στόχος είναι να πείσει τον τεχνικό της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο' Νιλ, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Premier League.
«Είναι αλήθεια ότι ο Ζλάταν χθες προπονήθηκε με την Ρέιντζερς. Ολα πήγαν καλά και μας ενδιαφέρει η συνεργασία. Παρόλα αυτά υπάρχει μία νέα πρόταση και τώρα προπονείται με την Σάντερλαντ. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα» είπε ο μάνατζερ του Βόσνιου, Ζαν Μπεζεμέρ. «Στον Ζλάταν αρέσει πολύ η Ρέιντζερς, αφού είναι σπουδαία ομάδα. Θέλουν να δουν τον Μουσλίμοβιτς στις τάξεις τους, όμως υπάρχουν και άλλα κλαμπ που ενδιαφέρονται. Θέλει να παίξει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα και η Αγγλία και η Σκωτία πληρούν αυτές τις προδιαγραφές» πρόσθεσε.
Οι Μαύρες Γάτες δοκιμάζουν επίσης τον αδερφό του Μάριο Μπαλοτέλι, Ενοκ. Ο 19χρονος έφτασε την Δευτέρα (23/01) στην πόλη και θα προπονηθεί, λίγες μέρες μετά το πέρασμα από την Στόουκ. Ο Ενόκ μένει αυτές τις μέρες με τον Μάριο και έχει βαλθεί να αποδείξει το ταλέντο του και να βρει συμβόλαιο σε κλαμπ της Premier League.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: