Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κόντε: «Πήραμε ρεβάνς»!!

Κόντε: «Πήραμε ρεβάνς»!
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Γιουβέντους στην επόμενη φάση του Coppa Italia εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε, μιλώντας στον Τύπο μετά τη νίκη (3-0) επί της Ρόμα. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του πήρε ρεβάνς από τους «τζιαλορόσι» και έπλεξε το εγκώμιο του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για το γκολ που πέτυχε.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και πραγματικά θέλαμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Πριν από μερικά χρόνια η Ρόμα μας είχε αποκλείσει από το Κύπελλο Ιταλίας, αλλά αυτή τη φορά τους αποκλείσαμε εμείς. Είμαι, επίσης, χαρούμενος γιατί όσοι δεν έχουν παίξε πολύ τη φετινή σεζόν έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι και αυτό είναι προς τιμήν τους», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Κόντε μίλησε για τον Εμανουέλε Τζιακερίνι και τον Ντελ Πιέρο: «Ο Τζιακερίνι αξίζει να έχει την εκτίμησή μου. Πριν από λίγα χρόνια ήταν στην τρίτη κατηγορία και τώρα δουλεύει πολύ για να ζήσει το όνειρό του. Την ίδια ώρα, είμαι χαρούμενος με το γεγονός ότι σκόραρε ο Ντελ Πιέρο. Είναι κάτι που έψαχνε αρκετό καιρό τώρα».

Το καταπληκτικό γκολ του Ντελ Πιέρο




πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: