Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ψιθυροι.............

  • Για το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη Σιαλμά αναφέρθηκε στην «Espresso» η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, λέγοντας: "Δεν είμαστε πλέον μαζί. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά το θέμα έχει τελειώσει εδώ και καιρό και δεν θα ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση...".
  • Οι ιθύνοντες της ΑΕΛ αποφάσισαν να παύσουν τα σχόλια στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, επειδή μετατράπηκε από κάποιους σε... τόπο βωμολοχίας, όπως ανακοινώθηκε από τους βυσσινί.
  • Σε τσακίρ κέφι βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής μαζί με την σύζυγό του Δέσποινα Βανδή και την Ελενα Παπαρίζου στον Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα, ο τελευταίος βλέποντάς τον να τραγουδάει συνέχεια τον κάλεσε στην πίστα, όμως ο Ντέμης προτίμησε να τραγουδάει από το... τραπέζι!
  • Οι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν βροντερό παρών στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στην Football League 2 κόντρα στον Τυληκράτη, ωστόσο δεν ξέχασαν να στείλουν το μήνυμα σε όσους... κατάντησαν τον Γηραιό σε αυτό το επίπεδο, καθώς ανάρτησαν ένα πανό που έγραφε: "Οσες κατηγορίες και αν ανεβούμε...δεν ξεχνάμε , δεν συγχωρούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: