Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Θα παραιτηθώ, κάποιοι παλιάνθρωποι θέλουν να μου κάνουν κακό"...!!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Παναχαϊκής προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε ενέργειες ανθρώπων από την Πάτρα, που όπως είπε: «θέλουν να μου κάνουν μεγάλο κακό»!
"Θα παραιτηθώ, κάποιοι παλιάνθρωποι θέλουν να μου κάνουν κακό"...
«Θα παραιτηθώ από την προεδρία της ομάδας. Κάποιοι παλιάνθρωποι από την Πάτρα θέλησαν να μου κάνουν μεγάλο κακό. Ήταν η πιο βρώμικη ενέργεια και την έκαναν Αχαιοί. Αναφέρομαι σε εμένα, σαν Αλέξη Κούγια, σαν δικηγόρο. Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσω με συνέντευξη Τύπου, εγώ θα είμαι ο αιμοδότης της ομάδας. Και δεύτερον, κάνουμε τεράστιες προσπάθειες με τους συνεργάτες μου. Η ομάδα έχει δεν έχει οφειλές στους παίκτες και έχει καθαρίσει από χρέη προηγούμενων διοικήσεων», σχολίασε.
Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ, λέγοντας: «Βλέπω τις άλλες ομάδες που έχουν μεγάλα προβλήματα, κοιτάζω και τη δική μου και βλέπω πως για εμάς τα δεδομένα είναι καλύτερα. Κάποιοι μισούν την Παναχαϊκή και το διαπίστωσα όταν έδωσα το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Αχαΐας. Από την ομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις και θα γίνουν δυο με τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών. Μάλιστα με τον έναν, που είναι από Ελλάδα και μικρής ηλικίας, έχουμε συμφωνήσει. Στόχος είναι η είσοδός μας στα πλέι οφ».
Κλείνοντας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά. Και ιδιαίτερα σε δύο συγκεκριμένα, τον Βλασόπουλο και τον Κωνσταντινίδη, οι οποίοι από πέρυσι βρίσκονταν στο “ψυγείο”, αφού ο προηγούμενος προπονητής έκρινε πως αγωνιστικά δεν μπορούσαν να προσφέρουν», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: