Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πρόταση σε… λαδόκολλα!!

"Βράζει" ο Στέλιος Μανωλάς με τον Θεόφιλο Καρασσαβίδη! Ο λόγος; Η πρόταση που του μετέφερε χτες από την Εβερτον για τον ανιψιό του Κώστα. Οχι εξαιτίας των οικονομικών της δεδομένων – κάθε άλλο – αλλά με την προχειρότητα της!
Πρόταση σε… λαδόκολλα!
Το σχετικό χαρτί στο οποίο αναγραφέται η «προσφορά» (;) αγγλικού συλλόγου, δεν φέρει κανένα διακριτικό των «ζαχαρωτών» (ούτε λογότυπο, ούτε υπογραφή, ούτε ημερομηνίες, τίποτα απολύτως από τα όσα χαρακτηρίζουν ανάλογα έγγραφα), με αποτέλεσμα ούτε λίγο ούτε πολύ ο θείος Στέλιος να έχει πάρει γύρα χτες γνωστούς και φίλους προκειμένου να διαπιστώσει την εγγυρότητα της εν λόγω προσφοράς.
Οι απαντήσεις που φυσικά εισέπραξε ήταν ικανές να τον κάνουν… τούρμπο με τον Καρασσαβίδη, ο οποίος από το πρωί είχε ενημερώσει τον Κώστα Μανωλά πως «μέχρι το βράδυ θα έφτανε επίσημη πρόταση» και όταν… έφτασε (έστω όπως έφτασε) το έκανε με την υποσημείωση πως «με την ΑΕΚ η Εβερτον τα βρήκε». Σε… λαδόκολλα (διόλου τυχαίος ο χαρακτηρισμός…) επίσης;Υ. Γ. Αν πάντως, η εν λόγω προσφορά γίνει όπως… πρέπει (κι επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις), τότε ο Μανωλάς θα… υπογράψει χτες στην Εβερτον!
Μιλάμε για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με κλιμακωτές αποδοχές 400-400-600.000 ευρώ, (σεβαστό) μπόνους υπογραφής και τα προβλεπόμενα πριμ βάσει του εσωτερικού κανονισμού των «ζαχαρωτών».Είπαμε όμως, σε … λαδόκολλα, ούτε μεταφέρεις πρόταση, ούτε υπογράφεις. Κι ο θείος Στέλιος, αυτό το συγκεκριμένο, το μέτρησε πολύ. Αρνητικά φυσικά…
Πηγή: transfernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: