Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μουρίνιο φεύγει, Βενγκέρ έρχεται;

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Αρσέν Βενγκέρ αντί του Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει αγγλικό δημοσίευμα.
Μουρίνιο φεύγει, Βενγκέρ έρχεται;
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Mail", ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τη Ρεάλ και η διοίκηση των Μαδριλένων έχει ήδη καταλήξει στα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του.
Η λίστα μάλιστα είναι πολύ μικρή και για την ακρίβεια συμπεριλαμβάνει δύο προπονητές: τον Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιβ Λεβ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "ο Βενγκέρ απέρριψε πρόταση της Ρεάλ το 2009 αλλά η πρωτοπόρος της La Liga έχει τώρα καλύτερες πιθανότητες να τον πείσει να αφήσει το Βόρειο Λονδίνο αφού ζορίζεται στην Άρσεναλ.
Οι κανονιέρηδες έχουν χάσει τα τρία τελευταία ματς της Premier League και έχουν μείνει πέντε πόντους πίσω από την 4η της βαθμολογίας, Τσέλσι, κάτι που σημαίνει ότι η απουσία από το Champions League της νέας σεζόν -που ο Βενγκέρ την έχει χαρακτηρίσει ως καταστροφή - είναι ισχυρή πιθανότητα".
Το ίδιο μέσο προσθέτει πως μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι από την ομάδα (υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Σίτι) αναμένεται να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου και τον Βενγκέρ, με την Ρεάλ να φαντάζει ως δελεαστική περίπτωση.
Αφενός γιατί στους "μερένγκες" θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Champions League, αφετέρου γιατί θα έχει πολύ περισσότερο χρήμα να ξοδέψει στις μεταγραφές αλλά και το κίνητρο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του έχοντας ως βασικό αντίπαλο στη μάχη του τίτλου την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: