Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πίκρα από Γλύκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη πρόκριση στην Τούμπα ο Ατρόμητος με ανατροπή, 2-1 στην παράταση τον ΠΑΟΚ που αυτοκτόνησε! Με "φάβα" Γλύκου το 1-1 ο Φυτανίδης στο 90΄. Ο Μπρίτο το γκολ της πρόκρισης στο 91΄. Ο Λίνο με πέναλτι το 1-0 στο 28΄.
Πίκρα από Γλύκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 15.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για να βοηθήσουν την ομάδα τους τα πάρει την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Δώνη να έχει αφήσει εκτός 11αδας τα δύο... βαριά χαρτιά, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ανδρέα Τάτο.
Ο Ατρόμητος, αν και δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στα πρώτα 20 λεπτά, ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Η ομάδα του Δώνη μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 18΄ με τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, προσπάθησε να κάνει την λόμπα όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Αντί οφσάιντ... πέναλτι και 1-0!
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και από το... πουθενά άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Ο Σαλπιγγίδης μπήκε στην περιοχή του Ιτάνζ από τα δεξιά, ενώ ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ, έβγαλε την σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τόμας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λίνο και άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο, με τον πάγκο του Ατρομήτου να διαμαρτύρεται σε βοηθό και τέταρτο για το οφσάιντ που δεν δόθηκε ποτέ.
Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στην Τούμπα, ήταν ο Έτο καθώς ο άσος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και στο 40΄ έγινε αλλαγή με τον Σνάουτσνερ.
Αλλαγές, νεύρα και... δώρο στο 90΄
Με άλλη μία αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Μπόλονι, καθώς ο Φωτάκης έμεινε στα αποδυτήρια λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και την θέση του πήρε ο Μπαλάφας. Σε γενικές γραμμές η εικόνα του ματς δεν άλλαζε, με τον Δώνη να βλέπει ότι ήρθε η ώρα του Μήτρογλου και τον έβαλε στο ματς στο 63΄ στη θέση του Γιαννούλη.
Πέρα από κάτι φάουλ του Επστάιν και κάτι σαν... ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, ο χρόνος στην Τούμπα κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, τη στιγμή που ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου είχε ρίξει στο ματς και τον Τάτο.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ κουτσά στραβά θα πάρει την πρόκριση, ήρθε ο Γλύκος για να... κρεμάσει την ομάδα του. Στο 90΄ ο Φυτανίδης έκανε κάτι σαν γέμισμα από τα 35 μέτρα, η μπάλα πήρε πορεία προς το τέρμα του ΠΑΟΚ και ο Γλύκος δεν μπόρεσε να διώξει πριν την γραμμή και ο Ατρόμητος ισοφάρισε για να στείλει το ματς στην παράταση. Πάντως, ένα λεπτό αργότερα ο Μήτρογλου θα μπορούσε να... κλείσει το σπίτι του ΠΑΟΚ στην κόντρα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
Τούμπα... στην παράταση!
Ούτε που κατάλαβαν πως έγινε στον ΠΑΟΚ, όμως με την έναρξη της παράτασης βρέθηκαν να κυνηγάνε τον Ατρόμητο στο σκορ! Ο Μήτρογλου έβγαλε με τακουνάκι στον Μπρίτο και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου για το 1-2, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην Τούμπα.
Το ματς φυσικά μετά το 1-2 έγινε... ροντέο και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με τον ΠΑΟΚ να έχει ανεβάσει ρυθμό και να πιέζει την περιοχή του Ιτάνζ, αφήνοντας πάντως κενούς χώρους στην άμυνα.
Ό,τι και να έκανε ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε τον τρόπο να βάλει το γκολ και να στείλει την πρόκριση στα πέναλτι και ο Ατρόμητος πήρε την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα.
Το φιλμ του αγώνα
120΄+1΄ Τέλος στο ματς. Ο Ατρόμητος παίρνει την πρόκριση μέσα στη Τούμπα.
115΄ Φάουλ κερδίζει ο Κλάους λίγο έξω από την περιοχή του Ιτάνζ, η εκτέλεση του Γκαρσία όμως βρίσκει στα σώματα.
112΄ Και ένας φίλος του... Sportdog κάνει την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας
106΄ Ο Ιτάνζ μπλοκάρει την κεφαλιά του Αθανασιάδη
Τέλος στο πρώτο μέρος της παράτασης
105΄ Ο Αναστασάκος δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μήτρογλου να του χει δώσει πάσα πάρε-βάλε!
103΄ Σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή, αλλά ούτε τώρα βρίσκει στόχο η μπάλα.
101΄ Ο Τσιρίλο εξ επαφής δεν μπορεί να κάνει το 2-2 με κεφαλιά...
98΄ Ο Μήτρογλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σωστά σηκώνει την σημαία για οφσάιντ.
97΄ Σουτ του Μπαλάφα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ιτάνζ
91΄ Έναρξη στην παράταση και ο Ατρόμητος παγώνει την Τούμπα! Το 1-2 κάνει η ομάδα του Δώνη με τον Μπρίτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου και να φέρνει τα πάνω κάτω για την πρόκριση.
90΄+4΄ Τέλος στην κανονική διάρκεια και πάμε στην παράταση
90΄+2΄ Ο Μήτρογλου βγήκε στην κόντρα και πήγε να κάνει το 1-2, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ
90΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο αλά... Μίτσελ! Ο Φυτανίδης έκανε κάτι σαν γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΟΚ από τα 35μέτρα, αλλά η μπάλα πήρε πορεία προς την εστία του Γλύκου ο οποίος έδιωξε αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή
89΄ Κίτρινη στον Επστάιν
88΄ Κίτρινη στον Γλύκο
86΄ Κίτρινη στον Σφακιανάκη
83΄ Ο Μπρίτο περνάει στη θέση του Δημούτσου, ενώ και ο Μπόλονι κάνει την τελευταία του αλλαγή με τον Ίβιτς στη θέση του Λαζάρ.
72΄ Στη θέση του Καραμάνου περνάει ο Τάτος
68΄ Κακό σουτ του Σφακιανακη και η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Γλύκου.
63΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητος. Στη θέση του Γιαννούλη περνάει ο Μήτρογλου
62΄ Ο Αθανασιάδης έβγαλε από τα αριστερά τον Ρομπέρ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου και το σουτ που έπιασε έδιωξε ο Ιτάνζ.
58΄ Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Επστάιν αλλά και πάλι χωρίς στόχο,
48΄ Ο Επστάιν εκτελεί ακόμα ένα φάουλ, όμως ο Γλύκος μπλοκάρει ξανά εύκολα
46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ξεκινάει με δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης μένει στα αποδυτήρια για κάποιες ενοχλήσεις και την θέση του παίρνει ο Μπαλάφας.
45΄+2΄ Τέλος στο πρώτο ημίχρονο
40΄ Πρώτη αλλαγή για τον Μπόλονι, καθώς ο Έτο δεν μπορεί να συνεχίσει και στην θέση του περνάει ο Σνάουτσνερ.
32΄ Κίτρινη ο Φωτάκης
28΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Λίνο ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα για το 1-0!


27΄ Πέναλτι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, όταν η μπαλιά του Σαλπιγγίδη βρίσκει στο χέρι του Τόμας, αλλά ο επιθετικός του Δικεφάλου ήταν σε θέση οφσάιντ.
18΄ Πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Ο Καραγκούνης πήγε να... κρεμάσει τον Γλύκο όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
14΄ Εύκολα μπλόκαρε ο Γλύκος το γύρισμα του Καραγκούνη προς τον Αναστασάκο μέσα στην περιοχή του Δικεφάλου.
Φάουλ κέρδισε έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος, αλλά η εκτέλεση του Επστάιν βρήκε στα σώματα.
1΄ Έναρξη
Oι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λάζαρ, Γκαρσία, Φωτάκης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Καραμάνος, Δημούτσος, Επστάιν, Καραγκούνης, Αναστασάκος
Διαιτητής: Κομίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: