Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κασίγιας: «Μέχρι θανάτου…»

Κασίγιας: «Μέχρι θανάτου…»
Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του Copa del Rey, όπως δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μερένχες». Ο αρχηγός της «βασίλισσας» τόνισε πως όποιοι κληθούν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα χρειάζεται να παλέψουν μέχρι θανάτου!

«Θα πάμε στη Βαρκελώνη, έχοντας αποκλειστικά ως στόχο την πρόκριση του Copa del Rey. Οι παίκτες που θα επιλέξει ο προπονητής θα παλέψουν μέχρι τον θάνατο για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς, ανεξάρτητα ποιοι θα είναι αυτοί», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζε σε τέτοια μεγάλα ματς. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να παίξει καλά. Απλά πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, παρότι τα πράματα είναι περίπλοκα για εμάς μετά το πρώτο παιχνίδι».

Καταλήγοντας, ο Κασίγιας τόνισε: «Πιστεύουμε ότι το αυριανό ματς θα είναι εξαιρετικό. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουμε να ξέρουν ότι πάμε στη Βαρκελώνη για να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: