Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Την «πάτησε» ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Απόλλωνα!!

Την «πάτησε» ο ΑΠΟΕΛ, προβάδισμα για Απόλλωνα!
Η φλυαρία στοίχισε στον ΑΠΟΕΛ που ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του κυπριακού Κυπέλλου! Προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα, που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ερμή!

Ο ΑΠΟΕΛ φάνηκε να ξαφνιάζεται από την πειθαρχία που είχε η ΑΕΛ στο παιχνίδι της και η «ζημιά» δεν άργησε να γίνει! Στο 40ο λεπτό, ο Βόου, με εκπληκτικό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στέλνοντας την ομάδα του στη ρεβάνς να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να… τελειώσει τη δουλειά!

Στο άλλο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου, ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Ερμή, ωστόσο, θα πρέπει να δηλώνουν… σχεδόν ευτυχισμένοι οι νικητές για τον τρόπο με τον οποίο αποκτούν τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Απόλλων εμφανίστηκε πολύ χαλαρός, ο Μπαγκουρά άνοιξε το σκορ στο 21’, όμως ο Ερμής ισοφάρισε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Δημητρίου να σκοράρει σε κενή εστία έπειτα από τραγικό λάθος του Σβαλόφσκι που έδιωξε… πάνω του! Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μερκής είκοσι λεπτά πριν τη λήξη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: