Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τέλος και η Ίντερ για Τέβες!!

Τέλος και η Ίντερ για Τέβες
Μετά την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε η σειρά και της Ίντερ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κάρλος Τέβες, λιγότερο από μια εβδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ανοδική πορεία της ιταλικής ομάδας και η «αλμυρή» τιμή του Αργεντινού επιθετικού οι κύριοι λόγοι για το «ναυάγιο» της υπόθεσης.

Οι «νερατζούρι» ήταν από τους βασικούς διεκδικητές του 27χρονου άσου, μαζί με Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση των «πολιτών» για την απόκτησή του.

Ωστόσο, η στάση της Σίτι, η οποία εξακολουθεί να ζητά 30 εκατ. ευρώ και η πορεία της Ίντερ στο πρωτάθλημα έκαναν την ιταλική ομάδα να επανεξετάσει την περίπτωση του Τέβες και να πάρει την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της.

«Πλέον, δεν ενδιαφερόμαστε για τον Κάρλος, ο οποίος έχει ακολουθήσει άλλο δρόμο σε αυτό το θέμα. Έχουμε ανακάμψει στο πρωτάθλημα και δεν τον χρειαζόμαστε, ούτε αυτόν ούτε κάποιον άλλο επιθετικό. Παρόλα αυτά παραμένει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής», δήλωσε στο πρακτορείο «Ansa» ο Μάρκο Τρονκέτι, μέλος της διοίκησης του συλλόγου του Μιλάνου.

Όλα αυτά, την ώρα που και η Παρί αποσύρθηκε από την «κούρσα» διεκδίκησής του, ενώ η Μίλαν εξακολουθεί να θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: