Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

"4 στα 4" για... 3 λόγους!!

Ο Άρης θέλει νίκη επί του Εργοτέλη για να πλησιάσει περισσότερο στην 5άδα, να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο και να "φτιάξει" την ψυχολογία του ενόψει Τούμπας.
"4 στα 4" για... 3 λόγους
Την τέταρτη σερί νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην 5άδα θέλει σήμερα ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Εργοτέλη και είναι αποφασισμένος να την πάρει.
Το «4 στα 4» είναι αυτοσκοπός προκειμένου να συνεχίσουν την βαθμολογική τους αναρρίχηση.
Μετά το νικηφόρο σερί κόντρα σε Δόξα, Λεβαδειακό και Ξάνθη, η νίκη σήμερα επι των Κρητικών θα φέρει τους «κίτρινους» ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους και θα επιβεβαιώσει την αγωνιστική τους άνοδο. Δεν είναι μόνο αυτά όμως τα κέρδη του. Δεδομένου ότι από την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνουν σε μία σειρά δύσκολων αγώνων, το «4 στα 4» θα τους «οπλίσει» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να ανταπεξέλθουν.
Αρχικά για να πάνε στην Τούμπα. «Να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά» ήταν τα λόγια του Μανουέλ Μασάδο στους παίκτες του, περιμένοντας να συνεχίσουν –και- τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει σημαντικές επιστροφές (Ακόστα, Γιαννιώτας) για το σημερινό ματς και απ’ ότι φαίνεται θα προχωρήσει σε αλλαγές. Όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και στο σύστημα, αφού θα παίξει με 4-4-2 σε ρόμβο από το ξεκίνημα (στα τελευταία ματς ξεκινάει με 4-2-3-1 και στην επανάληψη το αλλάζει σε 4-4-2 με ρόμβο). Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης και στην άμυνα μπροστά του θα ξεκινήσουν οι: ο Νέτο δεξιά αντί του τιμωρημένου Καζναφέρη, ο Μίσελ αριστερά και το δίδυμο Σανκαρέ, Λαζαρίδη στον άξονα. «κόφτης» στο ρόμβο θα είναι ο Φατί, με τον Ουμπίντες δεξιά και τον Ακόστα αριστερά, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Καπετάνος. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Καστίγιο με τον Γιαννώτα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: