Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Είναι απίστευτο αυτό με τις αποβολές»

«Είναι απίστευτο αυτό με τις αποβολές»
Στην αποβολή του Ντολεζάι στάθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναιτωλικού με την Δόξα, ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως είναι απίστευτο να έχει εννέα αποβολές, ενώ από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε την απογοήτευσή του με τις δηλώσεις του.

Ο Θεοδωρίδης, είπε: «Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο και καταφέρνεις να προηγηθείς στο σκορ, τότε πρέπει να δείξεις στοιχεία έμπειρης και ήρεμης ομάδας. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο, είναι δύσκολο να γυρίσεις το ματς.

Είναι πραγματικά απίστευτο πως μέχρι στιγμής σε εννιά παιχνίδια τελειώσαμε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο συγκρατημένοι για το καλό της ομάδας. Δεν βοηθάνε κανέναν οι αποβολές».

Σε ότι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε πως: «Κοιτάμε ήδη την επόμενη αναμέτρηση. Θα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν».

Ο Χαριστέας, τόνισε: «Όταν χάνεις είναι λογικό να μη νιώθεις καλά. Πόσο μάλλον όταν χάνεις εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά και είναι λογικό η ψυχολογία μας να μην είναι στα καλύτερά της. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να δούμε τα λάθη μας και στα επόμενα ματς να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: