Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στην… κατάψυξη ο Ολυμπιακός!!

Στην… κατάψυξη ο Ολυμπιακός
Στη Μόσχα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα της Κυριακής με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια προσαρμογής στο δριμύ ψύχος που επικρατεί στη ρωσική πρωτεύουσα. Στους -23 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο, τη Δευτέρα προπονούνται οι Πειραιώτες ενόψει του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League.

Η πτήση από την Αθήνα διήρκησε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες -χωρίς προβλήματα- άλλωστε αυτά περίμεναν στη Μόσχα. Ο περίφημος… ρωσικός χειμώνας υποδέχθηκε τα μέλη της ελληνικής ομάδας, που μετέβησαν αμέσως από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσαρμοστούν σε αυτές τις ακραίες και ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες, όπως άλλωστε είχε πει κατά την αναχώρηση και ο τεχνικός του συλλόγου, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ενώ οι αξιωματούχοι της UEFA παρακολουθούν στενά την κατάσταση με τον καιρό. Για την ώρα το ματς –καιρού επιτρέποντος- να ξεκινήσει την Τρίτη στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: