Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παράσχος: «Ο αγώνας μας συνεχίζεται»

Παράσχος: «Ο αγώνας μας συνεχίζεται»
Χρυσή ευκαιρία έχασε ο Λεβαδειακός να πάρει ξανά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πρέπει εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τον αγώνα τους έτσι ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι και να πιάσουν τον στόχο τους, να παραμείνουν στην Σουπερλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα:
«Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία για να κάνουμε τρίτη νίκη και να πάρουμε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Δυστυχώς η τύχη και η κούραση έπαιξαν ρόλο. Δεν έμελλε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που όποιος σκόραρε θα κέρδιζε. Στο πρώτο μέρος δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο απ ότι θα έπρεπε, όμως δεν κινδυνεύσαμε. Από την άλλη ούτε εμείς μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και δυστυχώς από μία αβλεψία στην άμυνα και ένα λάθος στα μαρκαρίσματα δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι ακόμη».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Πρέπει να κοντρολάρουμε την κούραση μας. Δυστυχώς παίζουμε σε βαριά γήπεδα και στο 4ο σερί ματς, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό πρέπει τουλάχιστον να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε τη ζημιά που πάθαμε σήμερα».

Για το επιθετικό παιχνίδι: «Είναι εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις να παίξεις με περισσότερο θράσος, τουλάχιστον στην Λιβαδειά. Το να παίζεις με περισσότερους επιθετικούς κι επειδή έχουμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, δεν είναι και τόσο εύκολο. Με όσες ομάδες παίξαμε και προσπαθήσαμε μηδέν, έστω και με μισό γκολ πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θράσος θέλει και άλλα πράγματα. Αν νομίζετε ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να παίζει κάθε αντίπαλο στο μισό και να τον βομβαρδίζει, πλανάστε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: