Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Γάμος αλά... γηπεδικά!!

Το νιόπαντρο ζευγάρι των οπαδών του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση στο Γεντί Κουλέ, πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Διαβάστε ανάλογα περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα!
Γάμος αλά... γηπεδικά!

Γαμπρός και νύφη, φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών με τα... γαμπριάτικά τους στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου οι καλές σχέσεις μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων έκαναν όλο τον κόσμο να τους αποθεώσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα γήπεδο έχει γίνει χώρος πρότασης γάμου, τελετής, γαμήλιας φωτογραφίας ή απλά έχει φιλοξενήσει το ζευγάρι αμέσως μετά το μυστήριο! Το gazzetta.gr θυμάται μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πρόταση και μετά... ήττα
Στις 27/02 του 2011, ο ΠΑΟΚ έχανε με 2-0 από την Καβάλα μέσα στην Τούμπα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης όμως, ένα ζευγάρι οπαδών του δικέφαλου ξεσήκωσε τον κόσμο αρχικά μέσω των μάτριξ και εν συνεχεία κατατέθηκε και η επίσημη πρόταση γάμου. Η νύφη δέχτηκε υπό τη συνοδεία της τρομπέτας!


Με το νυφικό στην Τούμπα!
«ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα στο μυαλό» τραγουδούν οι οπαδοί του δικέφαλου του Βορά και η συγκεκριμένη έχει αρκετά μεγάλη -καλώς εννοούμενη- τρέλα, ώστε να πάει στο γήπεδο με το νυφικό και την ανθοδέσμη! Δείτε το video!



Υπό τον ύμνο της Μπάρτσα!
Αποτελεί ένα γήπεδο που προκαλεί δέος, ακόμα κι όταν είναι άδειο. Ο Ιβάν και η Ίνγκριντ είναι Μπλαουγκράνα μέχρι το κόκκαλο και αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στο γήπεδο της αγαπημένους τους ομάδας. Με 1500 ευρώ νοίκιασαν για μία ώρα και ένα τέταρτο το γήπεδο και με ένα επιπλέον... μπόνους, κανόνισαν να παίζει από τα μεγάφωνα ο ύμνος της Μπάρτσα κατά τη διάρκεια της τελετής. Συνολικά, το κόστος έφτασε στα 60.000 ευρώ!


Με τη βοήθεια των μάτριξ!
Τα γήπεδα στη Λατινική Αμερική συνήθως «κοχλάζουν» και ο φανατισμός φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όταν όμως μπαίνει στη μέση ο... έρωτας, τα υπόλοιπα παραμερίζουν! Οπαδός της Αλιάνζα Λίμα του Περού επέλεξε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και αφού στα μάτριξ του γηπέδου παρέλασαν φωτογραφίας και μηνύματα αγάπης, έγινε με τον ίδιο τρόπο και η πρόταση! Στ συνέχεια ο οπαδός έτρεξε από τις εσωτερικές σκάλες και βρέθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, με τον κόσμο να αποθεώνει!


Το έβαλε στα πόδια!
Όταν αποφασίζει να κάνεις πρόταση γάμου μπροστά σε τόσο κόσμο και... on camera, πρέπει να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Ο νεαρός οπαδός της Σερκλ Μπριζ όμως που το αποφάσισε πριν την αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης έμεινε με το... μικρόφωνο στο χέρι! Αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το... πρόσωπο, συμβουλεύτηκε τις σημειώσεις του και της ζήτησε να να τον παντρευτεί. Εκείνη όμως, το έβαλε στα πόδια!




Γάμος στο «Γ. Καραϊσκάκης»
To «σπίτι» του Ολυμπιακού έχει αποτελέσει έδρα... νεόνυμφων! Σε αίθουσα πάνω από το φαληρικό γήπεδο έχουν διεξαχθεί σύμφωνα με... μαρτυρίες τελετές και όλα τα λεφτά είναι η φωταγώγηση του γηπέδου, ενώ όπως λέγεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το μάτριξ για την περίσταση!

Μετά το γάμο στο... Βικελίδης!
Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες ένα ζευγάρι να σπεύδει να φωτογραφηθεί μετά το γάμο του σε γήπεδο ποδοσφαιρικής ομάδας. Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη όμως, μαζί με τις φωτογραφίες από την τελετή θα έχει να δείχνει και αυτές από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του αγαπημένου τους Άρη! Ένα ωραίο πρωϊνό Δευτέρας και συνοδεία του Κουμπάρου τους, έσπευσαν με τα... γαμπριάτικα να φωτογραφηθούν στο γρασίδι!


...Και στο Καυτανζόγλειο!
Νιόπαντρο ζευγάρι όμως έχει δώσει το παρών και στο Καυτανζόγλειο στάδιο πριν από μερικά χρόνια, τότε που ο Ηρακλής ήταν ακόμα... μόνιμος στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. Νιόπαντρο ζευγάρι εθεάθη στις κερκίδες και φυσικά... δεν πέρασε απαρατήρητο, με κόσμο και ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί του.
Πρόταση με γκολ!
Σε αγώνα για την... ταπεινή Δ` Εθνική του ελληνικού Πρωταθλήματος ανάμεσα στον Μανδραϊκό και την Δάφνη Ερυθρών, ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση με άκρως ποδοσφαιρικό τρόπο! Σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και μετά από έναν γύρο σήκωσε τη φανέλα για να αποκαλύψει μπλουζάκι που έγραφε «Θα με παντρευτείς;»! Ο κόσμος τον αποθέωσε και η νύφη...φέρεται να απάντησε θετικά!

«Λήξ`το να παντρευτούμε!»
Ο Αμερικανός Ριτζ ΜακΚάιθερ της ισπανικής Μελίγια, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος περίμενε το τελικό φύριγμα της λήξης, για να καλέσει την αγαπημένη του μέσα στο παρκέ, να σκύψει και να της περάσει το δαχτυλίδι. Η απάντησή της ήταν θετική!


Έρωτας με τους τενίστες
Το τένις χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, αλλά δεν λείπουν ούτε εκεί τα ευτράπελα. Ο Ράφα Ναδάλ είδε μία φανατική θαυμάστρια του να... εισβάλει στο κορτ και να του ζητάει να τον παντρευτεί, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του. Διαφορετική ήταν η αντίδραση της Στέφανι Γκραφ που ήταν... αφοπλιστική με την απάντησή της, ρωτώντας τον... γαμπρό πόσα χρήματα διαθέτει!


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: