Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εργο-τέλος στο σερί του Άρη

Το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων του Άρη σταμάτησε κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς οι Κρητικοί απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο "Κλ.Βικελίδης". Οι δυο ομάδες σκόραραν στο πρώτο μέρος με τους Ακόστα και Κατσικοκέρη, ενώ ο στο 84` ο Φατί είχε δοκάρι. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Ολίσε.
Εργο-τέλος στο σερί του Άρη
Το ματς στο πρώτο μέρος παρά τα δύο γκολ δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεσε στο τέλος, κυνήγησε τη νίκη και είχε ένα δοκάρι με τον Φατί στο 84`, ενώ ο Πίρσον στις καθυστερήσεις έκανε την επέμβαση του αγώνα!
Μία σου και μία μου...
Το πρώτο ημίχρονο στο "Κλ.Βικελίδης" δεν είχε άσχημο ρυθμό αλλά είχε λιγοστές φάσεις τις οποίες πάντως εκμεταλλεύτηκαν με πανομοιότυπο τρόπο οι δύο ομάδες. Στο 14` ο Ακόστα πήρε την κάθετη του Καπετάνου και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 31` σε φάση καρμπόν ο Φραγκουλάκης βρήκε τον Κατσικοκέρη που ισοφάρισε.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου στο ξεκίνημα του, με τον Άρη πάντως να απειλεί και να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από τα στημένα. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν την μπάλα και όποτε τους δινόταν η ευκαιρία να απειλήσουν στην επίθεση.
Ο Καστίγιο στο 66` έφτασε κοντά στο 2-1, ενώ ο Άρης ανέβασε την πίεση του ψάχνοντας το δεύτερο γκολ της νίκης. Στο 84` η κεφαλιά του Φατί βρήκε το κάθετο δοκάρι του Πίρσον και τελικά παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων το 1-1 έμεινε ως το τέλος, αφού ο Πίρσον απέκρουσε την κεφαλιά του Λαζαρίδη!
Το φιλμ του αγώνα:
90+5` Λήξη του αγώνα
94` Κεφαλιά του Λαζαρίδη, ο Πίρσον έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε!
92` Δεύτερη κίτρινη και αποβολή σε Ολίσε
91` Κίτρινες σε Κατίδη και Νέτο
90` Κίτρινη στον Σασιασβίλι
85` Κίτρινη στον Σαρρή
84' Εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες από αριστερά, ο Φατί έπιασε τη δυνατή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ
83' Ο Γιαλούσης αντί του Δάρλα
77` Κατίδης αντί του Καπετάνου
75` Kαρέλης αντι Χαλκιαδάκη
66' Ατομική προσπάθεια και σουτ του Καστίγιο από αριστερά της περιοχής, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πίρσον που βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα..
65` Παπαζαχαρίας αντί Ακόστα
51' Σουτ του Καστίγιο έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
46` Γιαννιώτας αντί του Τριανταφυλλάκου
45+2` Λήξη του πρώτου μέρους
39` Κίτρινη ο Δάρλας
35' Αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ άφησε τη θέση του στον Χαλκιαδάκη
31` Κάθετη πάσα του Φραγκουλάκη, ο αμαρκάριστος Κατσικοκέρης με σουτ από δεξιά της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 1-1
14` Φοβερή κάθετη του Καπετάνου στον κενό χώρο, ο Ακόστα με πλασέ κάνει το 1-0 για τον Άρη
7' Σουτ του Μπούντιμιρ έξω από την περιοχή και δεξιά, μπλόκαρε ο Βελλίδης...
1` Έναρξη του αγώνα
Oι συνθέσεις:
Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Ακόστα.
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας, Λεάλ, Μπέτο, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: