Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Συγχαρητήρια στους διαιτητές»

«Συγχαρητήρια στους διαιτητές»
Ειρωνικός τόσο κατά του Άρη, όσο και κατά των διαιτητών, εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου του Εργοτέλη μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Ο Καβαλιώτης τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητής της αναμέτρησης κ. Δασκαλόπουλο, ενώ σε ίδιο ειρωνικό τόνο ευχαρίστησε και την διοίκηση του Άρη για τον χώρο στον οποίο γίνεται η συνέντευξη Τύπου.

Ο Καραγεωργίου, ξεκίνησε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Το έκανε δύσκολο και το γρήγορο γκολ του Άρη αλλά βρήκαμε μια φάση και σημειώσαμε γκολ και πήραμε βαθμό που είναι χρήσιμος για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για μας γιατί κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν ήταν αξιόλογο παιχνίδι, ήταν παιχνίδι πάθους και δύναμης και στο τέλος σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποιες φάσεις όταν ο Άρης έφερνε τη μπάλα στην περιοχή μας. Πήραμε ένα χρήσιμο βαθμό για μας».

Όσον αφορά στην διαιτησία και τα λάθη σε βάρος του Άρη, απάντησε: «Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές και να παίζουνε έτσι είτε στο Παγκρήτιο είτε έξω. Τους συγχαίρω. Το αν έκανε τελικές ο Άρης περισσότερες δεν μπορώ να το πω. Τελική μπορεί να θεωρηθεί και μια πάσα προς την εστία. Δεν ήταν καλό παιχνίδι ούτε για μας ούτε για τον αντίπαλο. Ο Άρης άλλες χρονιές ήταν καλύτερος. Δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα εκτός από το τέλος που πιεστήκαμε λίγο παραπάνω».

Τέλος, ο Καβαλιώτης προπονητής, σχολίασε: «Θα πρέπει να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ερχόμαστε εδώ μας υποβάλλει στο μαρτύριο να περνάμε μέσα από τον κόσμο για να έρθουμε στη συνέντευξη Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: