Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δημόσια συγγνώμη από Σουάρες!!

Δημόσια συγγνώμη από Σουάρες
Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το γεγονός πως αμαύρωσε το όνομα και τις αξίες της Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε από τη στιγμή που δεν έδωσε το χέρι του στον Πατρίς Εβρά.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κόκκινων» που έγινε το… κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε με απολογητική διάθεση μια μέρα μετά το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» και με δημόσια δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη τόσο για τη στάση του, όσο και για το γεγονός πως ντρόπιασε τον σύλλογο.

«Μίλησα με τον προπονητή μου μετά το παιχνίδι και αντιλήφθηκα ότι έκανα πολλά λάθος πράγματα. Δεν απογοήτευσα μόνο τον προπονητή μου, αλλά και τον σύλλογο και τις αξίες του. Έκανα λάθος και το παραδέχομαι. Μετανιώνω για ό,τι έκανα. Έπρεπε να δώσω το χέρι μου στον Εβρά πριν το ματς και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την κίνησή μου. Αφήνω το θέμα στο παρελθόν και επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο μέλλον και τους στόχους της ομάδας μου» ήταν η τοποθέτηση του Λουίς Σουάρες.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: