Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σε φόρμα ο Ζεσουάλντο, πάνω στην ώρα ο Λάζαρος και ο «Κάρα»

Σε φόρμα ο Ζεσουάλντο, πάνω στην ώρα ο Λάζαρος και ο «Κάρα»
Εν τη απουσία των Λέτο, Κατσουράνη, και του Κουίνσι, στην 18αδα του Παναθηναϊκού υπήρχαν μόνο τρεις ποδοσφαιριστές της «κάνω τη διαφορά» κατηγορίας.

Ο Κλέιτον στην 11αδα, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Καραγκούνης στον πάγκο.

Για διαφορετικούς λόγους και οι τρεις είναι αρώματα σε μικρό μπουκάλι. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα όμως έχει τη γνώση, την σοφία και την εμπειρία για να τα διαχειριστεί.
  Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος

Σε ένα βράδυ που ο προπονητής ήταν σε φόρμα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διαχειριστεί σωστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλοδουλεμένη και επικίνδυνη ομάδα και να βγει νικητής, βαθμολογικά και ψυχολογικά, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος.

Ο Λάζαρος το καθάρισε και ο «Κάρα» το κλείδωσε. Και οι δυο τους με ενέργειες ποιότητας που έκαναν τη διαφορά και καθόρισαν τη μοίρα του Παναθηναϊκού και του παιχνιδιού. Ο Λάζαρος δεν θα μπορούσε να παίξει περισσότερη ώρα. Ίσως έκρυβε ρίσκο και η επιλογή να μπει από την αρχή του β’ ημιχρόνου. Ο Καραγκούνης απαιτεί λεπτή διαχείριση για να παραμένει πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό, όπως σήμερα.

Οι δύο πρωταγωνιστές ήταν τα μεγάλα επιμέρους οφέλη αυτής της νίκης, για έναν Παναθηναϊκό που έχει ανάγκη αυτή την εποχή να βρίσκει κι άλλους winners, για να τους βάζει δίπλα ή στη θέση του Λέτο και του Κατσουράνη. Καλές οι στιγμές του Ζέκα, καλή η παρουσία του Πετρόπουλου, καλό για τον Τοτσέ που έσπρωξε τη μπάλα που πήγαινε μέσα. Τα μεγάλα κέρδη όμως είναι η επιστροφή του Λάζαρου και η συμβολή του Καραγκούνη. Με τέτοιες βοήθειες ο Παναθηναϊκός μπορεί, μετά από καιρό, να ξαναπάρει τα πάνω του και να πιστέψει παραπάνω στον εαυτό του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: