Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εκεί δεν κάνουν τα στραβά μάτια!!

Βρήκαν τον δάσκαλό τους με την ΟΥΕΦΑ οι ελληνικές ομάδες. Τη... Μέρκελ τους, από την οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν.
Εκεί δεν κάνουν τα στραβά μάτια
Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς...
Από τη στιγμή που η μεγάλη «κυρία» αποφάσισε να βάλει σε τάξη το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οι ελληνικοί σύλλογοι έπρεπε να καταλάβουν ότι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν είναι «παίξε-γέλασε». Για να παίξεις, πρέπει να είσαι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά «πάρε-δώσε».
Θεώρησαν ότι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν στην ΕΠΟ προκειμένου κάθε χρόνο να εξασφαλίζουν την αδειοδότηση, θα απέδιδαν κι έξω. Αμ δε! Εκεί δεν κάνουν τα στραβά μάτια, ακόμα κι αν έχεις μπάρμπα από την... Κορώνη της Νιόν κι όλης της Ελβετίας. Ακόμα κι αν παρουσιάσεις δήθεν πρόταση από ομάδα για κάποιον παίχτη σου, μία φορά θα πιάσει το κόλπο. Και αν... Μόλις σε πάρουν είδηση, τότε μπαίνεις στη μαύρη λίστα, σε καθεστώς επιτήρησης. Και για να βγεις από εκεί, καλείσαι να παρουσιάσεις έργο. Στοιχεία, πλάνο, στρατηγική και βούληση να... υπογράψεις το μνημόνιο.
Ακριβώς σε αυτήν τη φάση βρίσκεται η ΑΕΚ. Ετοιμη να παραχωρήσει τα... κυριαρχικά της δικαιώματα. Κι όλα αυτά διότι επέδειξε ανακολουθία λόγων και έργων, τουτέστιν αναξιοπιστία. Ετσι, όμως, δεν πας πουθενά. Τώρα που το κατάλαβε ότι οι κουτοπονηριές δεν περνάνε, ίσως να είναι αργά. Αργά για δάκρυα. Εκτός εάν το ελληνικό δαιμόνιο βρει κάποια λύση. Και αποφύγει την άλλη εβδομάδα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και αργότερα τον εξευτελισμό της συμμετοχής στη Football League.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: