Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Βγήκε… κουρεμένη! (video)

Βγήκε… κουρεμένη! (video)
Με μεγάλες προσδοκίες -που έφταναν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου- ξεκίνησε τους αγώνες της στο Κόπα Άφρικα η Γκάνα, με σκυμμένο το κεφάλι αποχωρεί. Απογοητευμένα από τον αποκλεισμό-σοκ από τη Ζάμπια τα «μαύρα αστέρια» ηττήθηκαν στο μικρό τελικό της διοργάνωσης με σκορ 2-0 από το Μάλι του «δικού μας», Σεντρίκ Καντέ.

«Δήμιος» της Γκάνας αποδείχθηκε ο Ντιαμπατέ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο επιθετικός της Μπορντό εκμεταλλεύτηκε στο 23’ ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και την αδράνεια της άμυνας και με προβολή από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ ολοκλήρωσε τον προσωπικό του θρίαμβο δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα μετατρέποντας σε γκολ αντεπίθεση του Μάλι.

Η Γκάνα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βορσά, ενώ έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρίας λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν διαγώνιο σουτ του Τζόρνταν Αγιού κατέληξε στο δοκάρι.


Ο τελικός του Κόπα Άφρικα είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 όπου η Ζάμπια θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και η τρίτη της συμμετοχή σε τελικό να σηκώσει και το τρόπαιο.

Το έργο της, πάντως, δεν αναμένεται να είναι εύκολο καθώς απέναντί της θα βρει την Ακτή Ελεφαντοστού που αποτελεί το μεγάλο φαβορί και ψάχνει τον δεύτερό της τίτλο στο θεσμό, μετά την επιτυχία του 1992.

πηγή: sportfm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: