Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Με το ίδιο νόμισμα…!!

Με το ίδιο νόμισμα…
…πλήρωσε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες με τέρμα του Μπαρτολίνι στο 84’ πήρε σπουδαία και ανέλπιστη, με βάση την εικόνα της ομάδας του, νίκη, αφήνοντας… ξερό τον Λεβαδεικό στο παρά πέντε. Κακό το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη ευκαιρία, αλλά να φεύγουν ηττημένοι.



Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέαζε πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Ο Λεβαδειακός ήθελε από την αρχή να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αστέρας, χωρίς καθαρόαιμο φορ στην σύνθεσή του, προσπάθησε να κρατήσει αρχικά το μηδέν.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, όμως λίγο έλειψε να δούμε ένα περίεργο και σπάνιο γκολ. Ο Χακόμπο είχε την μπάλα δοκίμασε το βολέ, το οποίο βρήκε στην πλάτη του Λισγάρα και έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Ισπανού, σε μια φάση που θα ήταν σίγουρα η ατραξιόν της αγωνιστικής.

Το δεύτερο μέρος δεν διέφερε σε πολλά από το πρώτο. Τα πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής έγιναν ακόμα περισσότερα, ενώ η αδυναμία των δύο ομάδων να δημιουργήσουν καλές φάσεις έφεραν πολλά μακρινά σουτ.

Οι κινήσεις από τους δύο τεχνικούς δεν άλλαξαν και πολλά στην σκακιέρα καθώς ούτε οι Σολάκης, Ροτζέριο, αλλά ούτε και οι Παπαδόπουλος και Κοιλιάρας κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω. Το 0-0 έδειχνε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι ευκαιρίας είχαν σταματήσει όμως ο Μπαρτολίνι, στο 84’ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Πουλίδο και «πάγωσε» τη Λιβαδειά ανοίγοντας το σκορ. Αυτό το τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τσιώλη, η οποία είναι η δεύτερη μακριά από την Τρίπολη. Μπλέκει για τα καλά ο Λεβαδειακός μετά την ήττα του και τη νίκη της Δόξας.





Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (67’ Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τομάς, Βασιλείου, Πόποβιτς (46’ Κοιλιάρας).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Μελισσάς, Κουτσόπουλος, Ιωάννου, Αλεξίου.

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (94’ Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (57’ Σολάκης), Μπρέσκα (69’ Ροτζέριο).

Στον πάγκο: Μπαντής, Ναβάρο, Φρανκού, Αργυρόπουλος.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κούλα (Μακεδονίας)


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: