Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αναστόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ»

Αναστόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ»
Κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-2) παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός των Κρητικών, εξήγησε πως δεν γίνεται να έρχονται μόνο θετικά αποτελέσματα, ενώ υπενθύμισε ότι οι ίδιοι παίκτες που έχασαν σήμερα από τους Θεσσαλονικείς, ανέβασαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μία καλή ομάδα με ομοιογένεια. Το παιχνίδι το χωρίζουμε σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή και με δύο σουτ προηγήθηκε 2-0. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε όπως έπρεπε, ασκήσαμε τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν ένα από τα δύο δοκάρια ήταν γκολ και μειώναμε, το παιχνίδι θα είχε άλλο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος.

Όπως είπα από την αρχή της περιόδου, όσο πιο ψηλά πάμε τόσο καλύτερα θα είναι. Συνηθίσαμε να κερδίζουμε στα τελευταία ματς και μας κακοφαίνεται η ήττα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα από τους παίκτες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το παλέψαμε, είχαμε δοκάρια και φάσεις, είχαμε απέναντι τον Κρέσιτς σε καταπληκτική μέρα και αν είχαμε και λίγη τύχη θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: