Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παρέμβαση Κάμερον για το ρατσισμό!!

Παρέμβαση Κάμερον για το ρατσισμό
Στα χέρια του παίρνει την κατάσταση για το θέμα των ρατσιστικών επιθέσεων στο χώρο του αθλητισμού ο Ντέιβιντ Κάμερον, με τον Άγγλο πρωθυπουργό να έχει προγραμματίσει συνάντηση με τις ποδοσφαιρικές αρχές. Παρόντες και οι εκπρόσωπο των παικτών, όπως και ο υπουργός Πολιτισμού, Τζέρεμι Χαντ.

Όπως αποκαλύπτει η «Sunday Telegraph», η Downing Street είναι αποφασισμένη να κάνει δυναμική παρέμβαση, ώστε να γίνει σαφές ότι ο ρατσισμός απασχολεί όλη τη βρετανική κοινωνία.

Τα τελευταία κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων προβληματίζουν την κυβέρνηση, αφού βγάζουν στην επιφάνεια παθογένειες της αγγλικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνάντηση Κάμερον-Χαντ με τους υπευθύνους της Πρέμιερ Λιγκ και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ σε αυτή αναμένεται να δώσουν το «παρών» και οι εκπρόσωποι των παικτών. «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Δεν θα ανεχτούμε το ρατσισμό στη Βρετανία. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια φαινόμενα στην κοινωνία και όπου έχουν κάνει την εμφάνισή τους, είμαστε αποφασισμένοι να τον πατάξουμε», τόνισε μέσα στον Ιανουάριο ο Κάμερον, δείχνοντας τις προθέσεις του.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: