Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

"Επέστρεψε ο Σηφάκης, προπονούμαι πιο δυνατά!"

Έτοιμος 100% είναι ο Μιχάλης Σηφάκης σύμφωνα με τον Βελλίδη και με την παρουσία του Κρητικού πορτιέρο στις προπονήσεις του Άρη ανεβαίνει ο συναγωνισμός...
"Επέστρεψε ο Σηφάκης, προπονούμαι πιο δυνατά!"
Ο Βελλίδης μίλησε για τους "κίτρινους" αλλά και την καριέρα του στην κάμερα της Nova. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:
Για το εάν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τη διήμερη αποχή: «Νομίζω πως κάποιες φορές είναι πιο σημαντικό να κάνεις αποχή για να διεκδικήσεις αυτά που πρέπει, παρά να κάνεις μια προπόνηση. Νομίζω πως δεν θα μας επηρεάσει σε κανένα σημείο, γιατί όλοι θέλουμε το παιχνίδι πάρα πολύ και θα μπούμε για να το κερδίσουμε».
Για τον δείκτη δυσκολίας του αγώνα: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Βλέπουμε ακόμα και τις ομάδες που είναι τελευταίες στον βαθμολογικό πίνακα να κάνουν ζημιές σε όλες τις έδρες. Αν κοιτάξουμε και πούμε ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, μπορούμε να πάθουμε μεγάλη ζημιά. Πρέπει να μπούμε σοβαρά, πειθαρχημένα, ταπεινά απέναντι στον αντίπαλο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».
Θα παίξει ρόλο η «φόρμα» του Αρη σε αντιδιαστολή με την κακή πορεία του Εργοτέλη στα τελευταία παιχνίδια;
«Αυτά είναι μόνο στα χαρτιά. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλα αλλάζουν. Αν δεν είσαι σοβαρός 100% και δεν παίζεις για τη νίκη, όλα πηγαίνουνε στραβά. Η σκέψη μας πρέπει να είναι απόλυτα στον Εργοτέλη, σε τίποτ΄ άλλο».
Για το πως περιμένει αγωνιστικά την αναμέτρηση: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω επίσης μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο οποίος πρέπει να μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά. Πιστεύω πως αν εμείς παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θεωρώ πως όλοι οι φίλαθλοί μας περιμένουν αυτό το παιχνίδι, περιμένουν να δουν την ομάδα από κοντά γιατί αν κερδίσουμε αυτό το ματς, μετά από πάρα πολύ καιρό, μπαίνουμε σε τροχιά play offs».
Για τα ντέρμπι που ακολουθούν τον Εργοτέλη: «Εγώ θεωρώ πως κάθε παιχνίδι, είναι το ίδιο. Απ΄ όλα παίρνεις τρεις βαθμούς και όλα πρέπει να τα προσέχεις το ίδιο. Το μόνο που κοιτάω είναι ο Εργοτέλης. Όταν τελειώσει ο Εργοτέλης, θα συζητήσω για τα υπόλοιπα».
Για την επιστροφή του Σηφάκη και τον συναγωνισμό που μεγαλώνει: «Είναι πάρα πολύ όμορφο να γυρίζει ένας τερματοφύλακας ο οποίος έλειπε 5 μήνες. Είχε χειρουργηθεί στο γόνατό του. Βλέπω ότι είναι 100% έτοιμος, πάει πάρα πολύ καλά, χάρηκα πολύ που επέστρεψε, γιατί μου δίνει δύναμη να προπονούμαι πιο δυνατά».
Πως, άραγε, είναι οι προπονήσεις με τρεις πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες (Βελλίδης, Σηφάκης, Γιακούποβιτς);
«Να βάλω μέσα και τον Σωκράτη Διούδη ο οποίος μπορεί να είναι νεαρός, αλλά είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Νομίζω πως μόνο να κερδίσουμε έχουμε και τίποτα να χάσουμε. Πραγματικά γίνεται μια πάρα πολύ ωραία προπόνηση, καθημερινά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: