Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κένι τράβηξε το αυτί του Σουάρες!!

Ο Κένι τράβηξε το αυτί του Σουάρες
Το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Κένι Νταλγκλίς σε αυτή την παρούσα στιγμή στη Λίβερπουλ, φάνηκε για μια ακόμη φορά χθες το απόγευμα, στην ιστορία της απολογίας του Λουίς Σουάρες. Άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ο Ουρουγουανός με την απαράδεκτη ενέργειά του να μη χαιρετίσει τον Εβρά στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ουσιαστικά δυναμίτισε το κλίμα πριν την έναρξη του ματς.

Εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη, την ίδια ώρα που δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή Ιαν Εϊρ, η επίσημη Λίβερπουλ τον άδειαζε τονίζοντας ότι τους ξεγέλασε όλους αφού είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει χειραψία. Αυτό που υπάρχει πίσω από όλη την ιστορία, είναι κάτι για το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος και το είχα αναφέρει στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM μιλώντας στο ημίχρονο του ματς, πως ο Νταλγκλίς δεν θα άφηνε όταν έκλειναν οι πόρτες και τα μικρόφωνα, αυτή την ιστορία να περάσει έτσι.

Το ότι θα τράβαγε το αυτί του Σουάρες το είχα σίγουρο γιατί ο Σκωτσέζος, καταλαβαίνει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο κλαμπ τους κώδικες ηθικής και αξιών που κουβαλάει παραδοσιακά.
Μπορεί στο τέλος του παιχνιδιού, να δήλωσε στο Sky Sports πως δεν είχε δει αν έγινε η χειραψία και να έκανε ευθεία επίθεση, στη σημερινή εποχή των μίντια που μεγενθύνουν το παραμικρό με τα κανάλια των 24 ωρών συνεχόμενης κάλυψης των γεγονότων, αλλά μόλις επέστρεψε στο «Ανφιλντ» έκανε αυτό που επιτάσει η ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου:Εβαλε τον Σουάρες μπροστά από τις ευθύνες του. Ο Ουρουγουανός ουσιαστικά παραδέχθηκε χθες πως ο Νταλγκλίς ήταν αυτός που τον έκανε να καταλάβει το λάθος του αλλά με την ανώριμνη συμπεριφορά του εξέθεσε τόσο τον προπονητή όσο και τους συμπαίκτες και κατ' επέκταση τη διοίκηση που τον στήριξε σε αυτή την ιστορία ίσως και παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Ανάρμοστη όμως σε ένα σημείο ήταν και η συμπεριφορά του Νταλγκλίς με την επίθεση προς τους εκπροσώπους του Τύπου, κάτι που έσπευσε να το παραδεχθεί αργότερα.
Αν πιστεύει κάποιος ότι θα ήταν εύκολο σε οποιονδήποτε άλλο προπονητή με εξαιρέσεις των Φέργκιουσον, τον Βενγκέρ και τον Ρέντναπ να κατσαδιάσει τον σούπερ σταρ μιας ομάδας στη σημερινή εποχή της Πρέμιερ Λιγκ των εκατομμυριούχων ποδοσφαιριστών, χωρίς να προκαλέσει εκρήξεις, ας μου το πεί!
Οσο για τον Σουάρες, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να χρησιμοποιεί περισσότερο την εξαιρετική ικανότητα που έχει στα πόδια φιλτράροντάς την μέσα από το μυαλό και όχι από το στόμα που χρησιμοποιεί περισσότερο όλο το τελευταίο διάστημα.

  πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: