Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δώνης: «Γρήγορα να πάμε και στο Σύνταγμα»

Δώνης: «Γρήγορα να πάμε και στο Σύνταγμα»
Βιαστικός εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Ατρομήτου μόλις μπήκε στην αίθουσα, είπε στους δημοσιογράφους να γίνει ότι είναι να γίνει γρήγορα γιατί πρέπει να πάει κι εκείνος και όλοι όσοι ήταν εκεί στην διαδήλωση στο Σύνταγμα επειδή, όπως είπε, αυτό είναι που έχει την μεγαλύτερη σημασία αυτή την στιγμή.

Στα αγωνιστικά τόνισε πως η νίκη επί της Κέρκυρας ήταν δίκαιη αφού η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια ενώ στάθηκε και στην αντιμετώπιση της Νοva αλλά και του κόσμου του Ατρομήτου προς την ομάδα και το παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης:

«Κατ' αρχάς πρέπει να κάνουμε γρήγορα για να πάμε κι εμείς στο Σύνταγμα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για την πατρίδα μας και τώρα πάμε στα δευτερεύοντα. Πήραμε μια δίκαιη νίκη, η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακές επιλογές, στο δεύτερο όμως άλλαξε η εικόνα μας, ήμασταν οργανωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και καταφέραμε να χτυπήσουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Πετύχαμε ένα τέρμα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα.

Και τώρα θέλω να γκρινιάξω με τους σπορκάστερ της Nova, οι οποίοι θα ήθελα να κοιτάξουν και λίγο τον Ατρόμητο. Όταν οι άλλες ομάδες παίζουν καλά, τις βγάζουμε Μπαρτσελόνα, αλλά μ' εμάς δε συνέβη κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι αξίζουμε ένα καλό σχόλιο. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από θέματα τακτικής και πειθαρχίας. Υπάρχει μια μερίδα που θέλει να γκρινιάξει και η γκρίνια κάνει κακό. Ο Ατρόμητος είχε οργανωμένο σχέδιο να παίξει αμυντικά και να χτυπήσει στην κόντρα. Οι λίγοι που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο, με τον τρόπο που συμπεριφέρονται, το μόνο που καταφέρνουν είναι να πανικοβάλλουν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: