Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ με Ίσλα, πρόβλημα για Ντι Νατάλε!!

Σοκ με Ίσλα, πρόβλημα για Ντι Νατάλε!
Άσχημα μαντάτα για Ουντινέζε ενόψει ΠΑΟΚ! Ο Ίσλα και ο Ντι Νατάλε τραυματίστηκαν στο ματς με τη Μίλαν, με το ιατρικό τιμ να φοβάται μέχρι και για ρήξη χιαστών για τον Χιλιανό!

Εκτός της ήττας από τους «ροσονέρι», η προσεχής αντίπαλος του «δικέφαλου του Βορρά» έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη δύο πολύ σοβαρά προβλήματα, αφού ο Μαουρίσιο Ίσλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πιθανότητα να μείνει εκτός μέχρι και το τέλος της σεζόν, ενώ και ο Αντόνιο Ντι Νατάλε αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι και είναι αμφίβολος για τον ματς με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Συνεπώς, αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των ανθρώπων των «μπιανκονέρι», ο νεαρός μπακ χαφ θα χάσει σίγουρα και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην ελληνική ομάδα, ενώ ο 34χρονος φορ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος την Πέμπτη.

Η απουσία και των δύο από την ενδεκάδα αποδυναμώνει πάρα πολύ την ομάδα του Φρανσέσκο Γκουιντολίν, αφού και οι δύο τους αποτελούν βαρόμετρο για την απόδοση των Ιταλών, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο «μπελάδες» λιγότερους, σε περίπτωση που δεν προλάβει τελικά ο αρχηγός της Ουντινέζε να είναι έτοιμος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: