Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τους έκανε… «γατάκια»!!

Τους έκανε… «γατάκια»!
Στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών, η Γουλβς μπορούσε να ελπίζει. Στο φινάλε του αγώνα, είχε απλά υποταχθεί από τη Γουέστ Μπρομ! Οι «baggies» πέρασαν από το «Μολινό» με το επιβλητικό 5-1, αφήνοντας τους «λύκους» στην επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ μετά και το πέρας της 25ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος. Χατ – τρικ ο Οντεμβίγκι!

Ο Χένεσι ήταν ο άνθρωπος που κράτησε τους γηπεδούχους ζωντανούς για ένα ημίχρονο, απομάκρυνε όλους τους κινδύνους, έπαιζε σχεδόν… μόνος του, αλλά οι αντοχές του εξαντλήθηκαν όλες στο πρώτο μέρος. Αποτέλεσμα αυτού, το 1-1 του ημιχρόνου να φτάσει στο τελικό 5-1 έπειτα από μεγαλειώδη εμφάνιση του Πίτερ Οντεμβίγκι, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές!

Α’ ημίχρονο:

Η Γουλβς είχε έναν μεγάλο ήρωα. Τον Γουέιν Χένεσι! Ο γκολκίπερ των «λύκων» τα έβαζε με όλους και με όλα στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα στο «Μολινό», όπου η Γουέστ Μπρομ έπαιζε στο μισό γήπεδο και αναζητούσε τη… μικρή ρωγμή από την οποία θα μπορούσε να ανοίξει διάπλατα την άμυνα των γηπεδούχων! Αυτό έγινε στο 34ο λεπτό, όταν ο Οντεμβίγκι βρήκε λίγο χώρο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και έκανε το δυνατό σουτ που πρώτα κόντραρε στον Ο’Χάρα και κατέληξε στα δίχτυα του Χένεσι για το 1-0! Η υπεροχή των «baggies» συνεχίστηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν όμως άπαντες έγιναν μάρτυρες της… μαγικής εικόνας του παιχνιδιού! Στη μοναδική αξιόλογη επίθεση των «λύκων», ο Φλέτσερ άφησε εμβρόντητο τον Φόστερ για το 1-1 στην εκπνοή των 45 λεπτών.

Β’ ημίχρονο:

Από ωραίος… μοιραίος. Ο Χένεσι «λύγισε» στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Μολινό», όταν ο Όλσον πήρε το «ριμπάουντ» από την κεφαλιά του ΜακΌλεϊ που σταμάτησε το δοκάρι και με κοντινό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ των «λύκων», ο οποίος είδε τη μπάλα να περνάει μέσα από την αγκαλιά του για το 2-1. Το γκολ αυτό, «κατηφόρισε» το γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές του Ρόι Χότζον έδειχναν ασταμάτητοι. Απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Οντεμβίγκι στο 77’, ο Άντριους οχτώ λεπτά αργότερα με συρτό σουτ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ο Νιγηριανός επιθετικός της Γουέστ Μπρομ, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ – τρικ στο 88ο λεπτό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς: Χένεσι, Γουόρντ, Τζόνσον, Μπασόνγκ (61’ Μπέρα), Φόλεϊ, Έντουαρντς (69’ Μιλίχιας), Τζάρβις, Ο’Χάρα, Έμπανκς Μπλέικ, Φλέτσερ, Ντόιλ

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Μόρισον, Ριντ, Τόμας (76’ Κοξ), Μουλούμπου, Σάρνερ (46’ Άντριους), Οντεμβίγκι (89’ Ντόρανς), Φορτουνέ

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: