Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Πέσιμο» Σιλαβέρτ στον Μαραντόνα!!

«Πέσιμο» Σιλαβέρτ στον Μαραντόνα!
Σαν να λες στον Αλ Πατσίνο ότι δεν έχει ιδέα από υποκριτική.

Σαν να λες στη Μόνικα Μπελούτσι ότι δεν έχει μυρωδιά από φωτογραφήσεις.

Σαν να λες -ακόμα κι αν είσαι ο τεράστιος Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ- ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα «δεν ξέρει τίποτα για το ποδόσφαιρο»!

Κι όμως το είπε! Και το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο ότι το είπε. Είναι ότι το ξεστόμισε για να υπερασπιστεί ως «καλύτερο τερματοφύλακα απ’ όλους» τον Βίκτορ Βαλντές (!)

Όταν, λοιπόν, ο «Ντιεγκίτο» τόλμησε να πει αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος εκτός από τους συγγενείς πρώτου βαθμού του γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα (ότι ΔΕΝ είναι καλός τερματοφύλακας), ο Σιλαβέρτ πήρε… ανεξήγητα φωτιά:

«Ο Μαραντόνα δεν ξέρει τίποτα για το ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς του και όχι να μπλέκουν με ναρκωτικά. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο άθλημα. Έχει κακολογήσει ακόμα και τον Πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β’! Γι’ αυτό έχει εξοριστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα», ανέφερε με το γνωστό γλυκό του ύφος στο «COM Radio»!

Νωρίτερα, δε -καλούμενος να σχολιάσει την άποψη του Μαραντόνα- είχε προλάβει να πει: «Για μένα, ο Βαλντές είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Όταν η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ηρεμία, της τη μεταδίδει. Επίσης, διαθέτει σπουδαίες ικανότητες και αντανακλαστικά».

Κι επειδή… πολλά του τα είχε μαζεμένα, στο τέλος του ξεκαθάρισε κιόλας ότι «δεν πιάνει μία» μπροστά στον Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Είναι πιο καλός από τον Μαραντόνα. Στην ηλικία του, ο Μαραντόνα δεν είχε κερδίσει ούτε το 1% απ’ αυτά που έχει κερδίσει εκείνος».

Όχι, «άντε με τον άμπαλο» δεν αναφώνησε…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: