Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνέχεια στα ντέρμπι!!

Συνέχεια στα ντέρμπι
Το ντέρμπι του «Ζερλάν» ανάμεσα στην Λιόν και την Παρί Σεν Ζερμέν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. Την ίδια στιγμή, η Μονπελιέ φιλοξενεί την Μπορντό που βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ η Μαρσέιγ καλείται να περάσει το εμπόδιο της Μπρεστ, εκτός έδρας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής με την Ρεν να φιλοξενεί τη Λιλ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο δεν κατάφερε την περασμένη εβδομάδα να αυξήσει τη διαφορά της από την Μονπελιέ, αλλά σώθηκε στο τέλος ισοφαρίζοντας στο τέλος σε 2-2 και κρατώντας την 1η θέση με το +1. Ωστόσο, η αναμέτρηση στην έδρα της Λιόν αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη, καθώς οι «λιονέ» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να διατηρηθούν κοντά στις θέσεις που δίνουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το ακουστικό στο Ζερλάν θα βρίσκεται η Μονπελιέ, καθώς σε περίπτωση που η ίδια νικήσει την Μπορντό και οι Παριζιάνοι καταφέρουν αν φύγουν με το τρίποντο, τότε θα περάσει στην κορυφή. Αμφίρροπο θα είναι το παιχνίδι Ρεν-Λιλ, με τους φιλοξενούμενους πρωταθλητές να έχουν ακόμη πιθανότητες για τον τίτλο, καθώς είναι στο -6 από την κορυφή.


Αναλυτικά η 25η αγωνιστική του Σαμπιονά

Σάββατο 25/2
20.00
Αζαξιό-Ντιζόν
Οσέρ-Σεντ Ετιέν
Εβιάν-Νανσί
Νις-Καέν
Μονπελιέ-Μπορντό
Βαλενσιέν-Λοριάν
22.00 
Λιόν-Παρί Σεν Ζερμέν

Κυριακή 26/2
18.00
Τουλούζ-Σοσό
Μπρεστ-Μαρσέιγ
22.00
Ρεν-Λιλ 


πηγή: sport-fm.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: