Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ, η Ουντινέζε και ο βουλευτής της Ελβετίας!!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ γνώριζε την ήττα και αποκλειόταν από την Ουντινέζε πολλοί οπαδοί του στο ημίχρονο του αγώνα, αφενός παραδέχονταν την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων και αφετέρου μιλούσαν για το θέμα του βουλευτή του είχε στείλει τα λεφτά του στο εξωτερικό τον περασμένο Μάιο.
Ο ΠΑΟΚ, η Ουντινέζε και ο βουλευτής της Ελβετίας
Γράφει ο Γιάννης Δάρας...
Ας πάρουμε όμως τα πράγνματα από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπερβαση του, απέκλεισε την Τότεναμ, βγήκε πρώτος στον όμιλο του αλλά από εκέι και πέρα όταν παίζεις με μια από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες κι εσύ αποδυναμώνεσαι μέσα στις γιορτές, δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα.

Ίσα-ίσα πάλεψε το πρώτο παιχνίδι και ήταν άτυχος στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος από αυτή την ευρωπαική περιπέτεια των δύο τελευταίων χρόνων που τον φέρνει μέσα στην πρώτη ογδοντάδα της ευρωπαικής βαθμολογίας από την 140η θέση που είχε.

Το μεγάλο κέρδος του όμως είναι ο Σταφυλίδης, ο Γιάννου, ο Αθανασιάδης, ο Γεωργιάδης, ο Αποστολοπουλος, ελληνόπουλα από τις Ακαδημίες ή άλλες ομάδες που καθιερώνονται σιγά σιγά.

Ο ΠΑΟΚ δίνει σημασία στη βάση της ομάδος και αυτό αν συνδυαστεί με εξυγίανση των οικονομικών του και ενίσχυση του με δυό τρεις έμπειρους παίκτες, μπορεί να κάνει ωραία όνειρα για το μέλλον.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στην Τούμπα. Μόνο σε αγγλικό γήπεδο έχουμε ζήσει τέτοια συναισθήματα. Η ομάδα να χάνει στην έδρα της  με 3-0 και 20.000 φίλαθλοι να τραγουδούν. Απίστευτο!

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν ο ΠΑΟΚ δοκιμαζόταν από την ομάδα του Ούντινε και όλη η Ελλάδα αναζητούσε τον/την  βουλευτή που είχε στείλει τα χρήματα στο εξωτερικό. Κι όμως στην Τούμπα τουλάχιστον τρεις παρέες γνώριζαν το όνομα. Δεν ξέρω αν τελικά αποδειχθεί πως είναι το πραγματικό πρόσωπο αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως και οι τρεις συντροφιές βρίσκονταν σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου και οι συνολιμίλες τους έγινα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Όλοι δε κατονόμαζαν τον/την ίδιο βουλευτή.

Στην Τούμπα το ήξεραν και στην ελληνική Βουλή το είχαν κρυφό καμάρι. Αυτά τα απίθανα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2012 που τελικά δε μπόρεσε να συνάψει τη σύμβαση με την Ελβετία και που μόλις σήμερα μάθαμε πως μόνο το 9% των χρημάτων που έχουν κατατεθεί από Ελληνες στο εξωτερικό βρίσκονται στην Ελβετία. Τόσα χρόνια γιατί δεν το έλεγαν; Βρε πως μας κοροιδεύουν κατάμουτρα!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: