Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Aνακοίνωση των καλαθοσφαιριστών του Άρη

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούν την απόφαση τους να επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις αλλά εξηγούν και τους λόγους που τους οδήγησαν στην αποχή.
"Επιστρέφουμε παρότι δεν…"
Η ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών του Άρη αναφέρει τα εξής:
"Μετά τη χθεσινή συνάντηση που κάναμε με τον κ. Δαμιανίδη, αποφασίσαμε να σταματήσουμε την απεργία και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις παρότι δεν πήραμε τις απαντήσεις που περιμέναμε. Θα θέλαμε όμως να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση τις τελευταίες ημέρες και απείχαμε από τις προπονήσεις.
Υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές της φετινής χρονιάς και γενικά επικρατεί κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας λόγω της αδυναμίας του προέδρου της ομάδας κ. Δαμιανίδη να μας εκχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπως μας είχε υποσχεθεί στις τελευταίες συναντήσεις που κάναμε.
Επίσης υπάρχουν παίκτες που έχουν λαμβάνειν ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα του περσυνού συμβολαίου, για τα οποία δεν πήραν καμία απάντηση παρά μόνο ο πρόεδρος της ομάδας τους παρέπεμψε στους μετόχους και στη νέα διοίκηση (;;;) που θα συσταθεί το καλοκαίρι.

Έχοντας πλήρη συνείδηση σε ποια ομάδα παίζουμε και με κάθε σεβασμό στην ιστορία και τον κόσμο της, δίνουμε την υπόσχεση πως παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να πετύχει η ομάδα τον εναπομείναντα στόχο της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: