Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τον Μάρτιο είναι τα δύσκολα...

Μικρή ανάσα μέχρι και τα τέλη Μαρτίου πήραν οι Πράσινοι από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας καλά ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.
Η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού με αναστολή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αφού ακόμα δεν έχουν τακτοποιηθεί οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ομάδας για το προηγούμενο έτος.
Η ΟΥΕΦΑ άκουσε την αντιπροσωπεία του Τριφυλλιού, κατανοώντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος  και για αρχή …προειδοποίησε, δίνοντας ουσιαστικά λίγο ακόμα χρόνο στον Παναθηναϊκό για να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της.

Το πρόβλημα παραμένει μεγάλο και σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, αφού πρέπει να βρεθούν περίπου 8 εκ. ευρώ μέχρι και την 31η Μαρτίου, αναζητώντας απάντηση σε αυτόν τον οικονομικό γρίφο, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα…
Οι Πράσινοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την χειρότερη στιγμή της ιστορίας τους...
Ο κίνδυνος αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πλέον ορατός, αν και οι παράγοντες του Τριφυλλιού παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και η λύση μπορεί να βρεθεί εκ των... έσω.
Αν βέβαια οι μέτοχοι της ΠΑΕ αποφασίσουν να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή.
Δεύτερη λύση το δάνειο από ελληνική ή ξένη τράπεζα. Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προσπάθεια για δανεισμό, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάτι θετικό, ενώ παράλληλα παραμένουν οι-ελάχιστες- πιθανότητες συμμετοχής ξένου επενδυτή στον σύλλογο.
Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Ο χρόνος κυλά και το Τριφύλλι αναζητά... οξυγόνο για να μπορέσει να αναπνεύσει και πάλι ευρωπαϊκό αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: