Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Υπέγραψαν οι παίκτες για την αδειοδότηση!!

Τα πρώτα έγγραφα δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ώστε να “τρέξουν” οι διαδικασίες για την αδειοδότηση της ομάδας. Σήμερα στο ΒΑΚ οι παίκτες υπέγραψαν τα έγγραφα που ανέφεραν το τι ποσό οφείλεται στον καθένα από εκείνους και σε 3 εβδομάδες θα έρθει η ώρα των διακανονισμών.
Υπέγραψαν οι παίκτες για την αδειοδότηση
Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης μαζί με τα μέλη της ΔΕ παρέμειναν στο “Βαρδινογιάννειο” μετά το τέλος της προπόνησης και συζητώντας με κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, προχωρούσαν στις υπογραφές των εγγράφων που αφορούσαν τις οφειλές προς εκείνους και οι οποίες αναγνωρίζονταν από την ΠΑΕ.
Πρέπει να τονίσουμε ότι τα παραπάνω έγγραφα δεν είναι έγγραφα που αφορούν τους διακανονισμούς για την επόμενη χρονιά αλλά τις οφειλές που υπάρχουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011.
Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, τα μέλη της ΔΕ της ΠΑΕ έχουν “σηκώσει τα μανίκια” προκειμένου ο σύλλογος να είναι πανέτοιμος για την υπόθεση της αδειοδότησης και να μην περάσει την ίδια αγωνία που υπήρχε το περσινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε προς τους παίκτες, ως τις 15 Μαρτίου θα πάρουν στα χέρια τους και το χαρτί που θα αφορά τους διακανονισμούς των χρημάτων που τους οφείλονται κι αν όλοι συμφωνήσουν με αυτό τότε ως τα τέλη Μαρτίου θα μπουν τα έγγραφα στο φάκελο που θα κατατεθεί για την άδεια.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: