Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Εχέγγυο αδειοδότησης

α 2,5 εκατ. ευρώ εξασφαλίζουν την άδεια συμμετοχής για τη νέα χρονιά και προϋποθέτουν περαιτέρω συνεργασία το καλοκαίρι.
Τη στιγμή που όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, λίγο ή πολύ, αναζητούν οικονομικούς πόρους εν όψει αδειοδότησης, στον Αρη από την Τετάρτη το βράδυ ανοίγεται μια νέα προοπτική, έπειτα από την παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου και την εισροή 2,5 εκατ. ευρώ έως το καλοκαίρι.
Χρήματα που θα βάλει ο επενδυτικός όμιλος μέσω της εταιρείας που διατηρούν στο εξωτερικό ο πρόεδρος του Αρη και ο Τάσος Ορφανίδης. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος της επένδυσης, μια και η δεύτερη φάση και η συνέχειά της θα αποφασιστούν το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να αφορά ακόμη και την αγορά μετοχών. Αυτό που σε πρώτη φάση ενδιαφέρει τις δύο πλευρές είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης μέσω των χρημάτων που σταδιακά θα αρχίσουν να μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.
«Μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα μπει στην ομάδα ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό. Δεν θέλω να δεσμευτώ με ημερομηνίες και να δημιουργήσω άγχος σε όλους αυτούς που περιμένουν κάποια χρήματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει λυθεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των προβλημάτων που υπάρχουν».
Οσον αφορά τις εγγυήσεις που ζητούσαν ορισμένα μέλη της «Λέσχης», ο Γιάννης Κόντης σημείωσε σε δηλώσεις του: «Εμείς που συζητήσαμε μαζί τους αλλά και κάποιοι από τη "Λέσχη", γνωρίζουμε τη δυνατότητα και τη φερεγγυότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων. Τα μέλη πρέπει τώρα να δείξουν καλή διάθεση σε εμάς. Πιο πολύ εμείς περνάμε εξετάσεις κι όχι η ξένη εταιρεία. Ζητήσαμε το τριετές μάνατζμεντ, γιατί στο διάστημα αυτό πρέπει να εκπονήσουμε ένα πλάνο και δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα σε ένα εξάμηνο ή σε ένα χρόνο». sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: