Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Αντρούκλα, γάτος και ψυχάρα!»

Ο Νίκος Αλέφαντος αποθέωσε τον Ρόι Κάρολ μέσω της στήλης του υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο γκολκίπερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
«Αντρούκλα, γάτος και ψυχάρα!»
Ανάμεσα στα άλλα ο Νίκος Αλέφαντος έγραψε στο katimagiko.gr ότι ο Κάρολ «είναι ψηλός, στεγνός, αντρούκλα, Βορεϊοιρλανδός και ψυχάρα! Και είναι γρήγορος, δεν είναι αργός. Πέρα από έμπειρος και γάτος. Είναι έξυπνος, καλός με τη μπάλα στα πόδια, παίζει και λίμπερο.
Έχει μυαλό ξουράφι. Πώς αποφάσισε και βγήκε, ρίσκαρε, τον ζύγωσε και του άρπαξε τη μπάλα από τα πόδια χωρίς να κάνει πέναλτι. Τι έπιασε ο άνθρωπος σε όλο τον αγώνα και τραυματίας στο τελευταίο μέρος του ματς. Είναι εκπληκτικός και κάτω απ' τα δοκάρια.
Αυτήν την στιγμή έχουμε καλύτερο τερματοφύλακα από τη Μάντσεστερ! Ο Κάρολ είναι καλύτερος από τον Ντε Χέα. Είναι γκολκίπερ κλάσης».
Η πρόκριση πρώτα είναι του Κάρολ γιατί και στη Μόσχα μπήκε και έπιασε το πέναλτι, και εδώ ήταν σε όλο το ματς φοβερός. Στη Ρωσία βέβαια έπαιξε όλος ο Ολυμπιακός πολύ καλά, εδώ όμως έπαιξε η Ρούμπιν πολύ καλά.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα πρόβλημα που το έχω επισημάνει επανειλημμένως. Μπαίνει και ρισκάρει, παίζει κατά θανάτου στο α’ ημίχρονο, σώμα με σώμα, τα δίνει όλα, τους βλέπεις όλους να σπριντάρουν, να γυρνάνε και πίσω, να είναι κοντά οι γραμμές, να τρέχουν και ο Ιμπαγάσα και ο Τζιμπούρ παντού, έβαλε και τον Αβραάμ να καλύπτει τον Μαρκάνο αριστερά- συγκλονιστικό εν τω μεταξύ ήταν το τάκλιν στον Μάρτινς από τον Αβραάμ που με την γρηγοράδα του πρόλαβε τον κίνδυνο θάνατο.
• Ενώ στο α’ ημίχρονο λοιπόν ο Ολυμπιακός ήταν καλός και η Ρούμπιν ήταν καλή, στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός κάθισε. Και κάθισε πολύ. Δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν σε αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό του α’ ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός στα χαφ είχε μόνο τον Ιμπαγάσα παίκταρο, όσο κρατούσε αυτός ήταν όλη η ορχήστρα. Οι άλλοι είναι εργάτες. Ο Ορμπάιθ δεν έχει ούτε ταχύτητα, ούτε αντοχή. Ο Μανιάτης είναι εργάτης, ο Μακούν το ξαναλέω δεν μου γεμίζει το μάτι για κάτι σπουδαίο.
Τους έδωσε πολύ χώρο ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο και γλένταγαν. Ευτυχώς που είχαμε τον Κάρολ. Με προβλημάτισε πολύ ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο διότι έρχονται δυνατά ματς σε ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο και σε Ευρώπη. Η Μέταλιστ δεν είναι Ρούμπιν, την είδα τη Μέταλιστ, έχει παίκτες γρήγορους που ξέρουν μπάλα, φεύγουν ταχύτατα μπροστά και πιέζουν ψηλά κι αυτοί. 8 γκολ έβαλαν στην Σάλτσμπουργκ, δεν είναι λίγα.
Ο Ολυμπιακός για εμένα πρέπει να ρίξει το βάρος του στο ελληνικό πρωτάθλημα διότι άμα δεν προσέξει εδώ θα χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια. Είδαμε ο ΠΑΟΚ που έλεγαν για 12 ματς στην Ευρώπη αήττητο, αποκλείστηκε και τι του έμεινε, τίποτα δεν του έμεινε στα χέρια. Το πρωτάθλημα είναι τίτλος και θα είναι έγκλημα να το χάσει ο Ολυμπιακός από τόσες ομάδες χρεοκοπημένες. Είναι έγκλημα να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός απ’ τον Καπίνο, τον Καρνέζη, τον Μαρίνο, τον Σπυρόπουλο, τον Σαριέγκι, τον Βύντρα, τον Μπίερσμιρ, τον Μαυρία, τον χειρουργημένο Χριστοδουλόπουλο, τον Τοτσέ κ.λ.π. Το βάρος πρέπει να το ρίξει στο πρωτάθλημα πρώτα.

πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: