Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Με Βιεϊρίνια πιο καλός»

«Με Βιεϊρίνια πιο καλός»
Η αριστερά πλευρά του ΠΑΟΚ «δεινοπάθησε» στα δυο παιχνίδια με την Ουντινέζε στο μαρκάρισμα του Ντούσαν Μπάστα που ειδικά στο ματς του «Ούντινε» ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Χθες δεν κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, αλλά οι συμπαίκτες του «καθάρισαν» και γι’ αυτόν κι εξασφάλισαν την πρόκριση μέσα στην Τούμπα. Τι λέει για την έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά», την πορεία του στην Ευρώπη και πως τον επηρέασε η αποχώρηση του Βιεϊρίνια.

Αναλυτικοί οι δηλώσεις του Σέρβου άσου στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Μπήκαμε δυνατά και αυτό ήταν σημαντικό. Είχα δύο καλούς αντιπάλους να αντιμετωπίσω από την πλευρά μου. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πουλήσει τον καλύτερο επιθετικό του τον Βιεϊρίνια και αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο. Αν ήθελε να προχωρήσει σίγουρα θα έπρεπε να είχε κρατήσει σε καλά επίπεδα την επίθεσή του».

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα. Το γεγονός ότι απέκλεισε την Τότεναμ λέει πολλά. Εχει πολύ καλό υλικό. Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε εκτός διοργάνωσης από μια τυχαία ομάδα, βγήκε από την τρίτη ομάδα του Καμπιονάτο.

Είναι εντυπωσιακός ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Τον έζησα τώρα αλλά και παλιά σε φιλικό παιχνίδι. Είναι από τις πιο καυτές έδρες που έχω παίξει, υπάρχει πάντα εντυπωσιακή εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: