Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ε, ρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...

Η ΑΕΚ είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο οι οργανωμένοι της Original έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από τον άλλοτε ...εχθρό Ντέμη Νικολαϊδη να τους σώσει!
Ε, ρε, πώς αλλάζουν οι καιροί...
Εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με την ΑΕΚ. Αν, δηλαδή, οι μέτοχοι θα βάλουν τα χρήματα που πρέπει για να σωθεί η ομάδα. Έτσι κι αλλιώς γράφαμε και τις προάλλες ότι και να βρεθεί τώρα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μια προσωρινή λύση, δεν θα έχει ξεπεραστεί το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας.
Αυτό που θέλουμε να πούμε τώρα είναι το πώς άλλαξε ξαφνικά η στάση της Original απέναντι στον μεγάλο ...εχθρό του παρελθόντος, Ντέμη Νικολαϊδη. Βλέποντας οι οργανωμένοι ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είναι ο μόνος που δείχνει διάθεση να βοηθήσει άμεσα στην ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο (το έκανε ήδη με το δάνειο των 2 εκ. ευρώ) έσπευσαν να ζητήσουν προχθες μεταμεσονύχτια συνάντηση μαζί του!
Τον κάλεσαν στο "δωματιάκι" μετά τις 12 το βράδυ και του ζήτησαν, όπως διαβάσαμε το ρεπορτάζ, "να κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ"! Παρακάλεσαν, δηλαδή, τον άνθρωπο τον οποίο μέχρι και πρόσφατα χλεύαζαν και λοιδορούσαν με τα πανό τους στο γήπεδο, να σώσει την ομάδα!
Στα δύσκολα, δηλαδή, ξέχασαν την αντιπαλότητα που τους χωρίζει -για τους δικούς τους λόγους, που δεν μας ενδιαφέρει να αναλύσουμε- και τον κάλεσαν να βοηθήσει όπως μπορεί παραδεχόμενοι μέσα σε άλλα ότι είναι πιο ...ΑΕΚτζής απ' αυτούς!
Απίστευτα πράγματα, δηλαδή... Κι όλα αυτά στην ανάγκη να σωθεί η αγαπημένη τους ομάδα... Λογικότατο... Αλλά μήπως αυτή η κίνηση της Original δείχνει επιτέλους ότι η μέχρι πρότινος έχθρα με τον Ντέμη ήταν ένα αρρωστημένο πείσμα κι ένας εγωισμός που εξυπηρετούσε άλλα συμφέροντα; Λέμε εμείς τώρα...SPORTDOG GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: