Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Γκουιντολίν: «Εγώ δεν θα μπορούσα να νικήσω στην Τούμπα»

Γκουιντολίν: «Εγώ δεν θα μπορούσα να νικήσω στην Τούμπα»
Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνισή τους και το γεγονός ότι δεν επηρεάστηκαν από την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας, απένειμε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν μιλώντας μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση της Ουντινέζε στους «16» του Europa League.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν καταπληκτική δουλειά και με ξεπέρασαν. Εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το γήπεδο και να νικήσω. Τους συγχαίρω και πάλι. Η υπεροχή μας στις στημένες φάσεις οφείλεται στο ότι οι παίκτες είναι άξιοι. Δουλέψαμε πολύ σε αυτά τα 180 λεπτά των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος έπεσαν οι ρυθμοί. Θα μπορούσαμε να προσφέρουμε πιο θεαματικό παιχνίδι, αλλά ακόμη κι έτσι είμαι ικανοποιημένος.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Πριν δέκα χρόνια ηττηθήκαμε με 3-1. Ακόμη και σε φιλικό εδώ χάσαμε με 3-0. Η πίεση σήμερα ήταν πολύ έντονη».

Για τη φάση του πέναλτι: «Ειλικρινά, ήμουν μακριά και δεν μπορώ να κρίνω τη φάση».

Για την επανεμφάνιση του Ασαμόα: «Φέτος είχαμε απουσίες από το Κόπα Αφρικα, από τραυματισμούς. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, αλλά όταν λείπουν πολλοί παίκτες έχουμε πρόβλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: