Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Το... κυνηγητό μόλις άρχισε!!

Το... κυνηγητό μόλις άρχισε!
Στο γνωστό σε όλους μας παιχνίδι - κυνηγητό- θα επιδοθούν οι Πόρτο και Μπράγκα στην 20η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, στην προσπάθεια τους να πιάσουν την πρωτοπόρο Μπενφίκα, εικδικά μετά από το στραβοπάτημα της, την προηγούμενη αγωνιστική που την έφερε σε απόσταση αναπνοής από τους «δράκους».

Μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής (2/3) μεταξύ της Μπενφίκα και της Πόρτο, οι «αετοί» φιλοξενούνται στην έδρα της Ακαντέμικα, θέλοντας μόνο το... τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ελπίζοντας σε πιθανό στραβοπάτημα της Πόρτο.

Οι «δράκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League από την Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενώντας την Φεϊρένσε, η οποία θα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Λουντοβίκ και Μίκα, λόγω τιμωριών.

Να διευρύνει το σερί των νικών θέλει η -τρίτη- Μπράγκα (οχτώ αγώνες αήττητη), στην εντός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στην έκτη Γκιμαράες. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η κουρασμένη από το Europa League, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θα φιλοξενήσει την ενδέκατη Ρίο Άβε.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Ολανένσε στο… ντέρμπι κόντρα στην Ζιλ Βιθέντε, επιθυμώντας να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογική κατάταξη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
Μαρίτιμο-Λεϊρια (22:15)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Ακαντέμικα- Μπενφίκα (22:15)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
Μπέιρα Μαρ-Σετούμπαλ (18:00)
Ολανένσε- Ζιλ Βιθέντε (18:00)
Πάκος Φερέιρα- Νασιονάλ (18:00)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Ρίο Άβε (20:15)
Πόρτο - Φεϊρένσε (22:15)

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου
Μπράγκα- Γκιμαράες (22:15)

Η 21η αγωνιστική :

Μπενφίκα- Πόρτο
Νασιονάλ-Μπράγκα
Σετούμπαλ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φειρένσε- Ακαντέμικα
Ζιλ Βιθέντε- Πάκος Φερέιρα
Ριο Άβε-Μπέιρα Μαρ
Γκιμαράες-Μαρίτιμο
Λεϊρία- Ολανένσε


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: