Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Φώτσης: «Πολύ καλές αναμνήσεις...»

Φώτσης: «Πολύ καλές αναμνήσεις...»
Ο Αντώνης Φώτσης δεν έκρυψε πως αισθάνθηκε περίεργα παίζοντας σαν αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά τόνισε πως έκανε το καθήκον του ως επαγγελματίας και παίκτης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

«Έχω παίξει πολλά χρόνια στο γήπεδο αυτό, με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και ό,τι συμβαίνει πριν το ματς δεν σημαίνει κάτι. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήθελαν τη νίκη, αλλά και εγώ για την ομάδα μου. Όταν αρχίζει ο αγώνας ξεχνάς τα πάντα και συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου», τόνισε.

Για τη νίκη της ομάδας του είπε: «Είχαμε πολύ καλή παρουσία σαν ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Ξέραμε ότι δεν είχαμε πολλές ελπίδες πρόκρισης. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Όσο για τη ζωή στην ξενιτιά, ο «μπάτμαν» δήλωσε: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Το κακό είναι πως βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Είμαι επαγγελματίας όμως και έχω μάθει να ζω μακριά από το σπίτι μου».

Τέλος, ερωτηθείς αν θα είναι παρών στην προσπάθεια της Εθνικής να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απάντησε: «Εννοείται. Έχουμε λίγο καιρό μέχρι το καλοκαίρι. Εγώ θα προσπαθήσω να βρίσκομαι κοντά στην Εθνική, όποτε με χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: