Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Λάζαρ: «Στα πλέι οφ και ό,τι βγει»

Λάζαρ: «Στα πλέι οφ και ό,τι βγει»
Τη σημαντική πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, με αποτελέσματα όπως το «διπλό» στο Λονδίνο σε βάρος της Τότεναμ, κρατάει ο Κοστίν Λάζαρ κι όχι τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League από την Ουντινέζε. Τι λέει για την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά», τη συμμετοχή στα πλέι οφ, τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Λάζλο Μπόλονι, το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την δύναμη της Τούμπας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου μέσου στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Τα πάντα κρίθηκαν σε κάποια λάθη και κάποιες λεπτομέρειες. Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν κάποια παιχνίδια. Πόσω μάλλον όταν παίζεις με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Ουντινέζε. Τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για όλη την πορεία. Ηταν σίγουρα πολύ σημαντική εμπειρία η φετινή. Αυτό που κρατάω εγώ από την ευρωπαϊκή πορεία είναι το παιχνίδι και με την Τότεναμ στην Αγγλία, αλλά και η εμφάνιση στο Ούντινε».

Για το δέσιμο με τον Πάμπλο Γκαρσία στα χαφ: «Εχω καλή συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία. Πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να κουβαλήσει μόνος του όλη την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με ένα παίκτη της αξίας του».

Για την συνεργασία του με τον Λάζλο Μπόλονι: «Η επικοινωνία σίγουρα είναι πιο εύκολη. Ομως από την άλλη πλευρά μπορεί να παρεξηγηθεί και να λένε ότι είμαι ο παίκτης του προπονητή. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω όσο το δυνατό καλύτερα και να προσφέρω όσα δυνατό περισσότερα μπορώ στην ομάδα».

Για τον ρεαλιστικό στόχο στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολο για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο, στόχος μας είναι μέσα από τα πλέι οφ να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο γίνεται».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το ότι δεν έχει κόσμο δεν μπορώ να το σχολιάσω. Το καλύτερο είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είτε με κόσμο, είτε χωρίς πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για τη στήριξη του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια: «Θεωρώ ότι η Τούμπα είναι μία από τις καλύτερες έδρες στην Ευρώπη. Διάβασα ένα δημοσίευμα ότι η έδρα της Τούμπας βρίσκεται στην 3η θέση. Προσωπικά διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι η Τούμπα η πιο καυτή έδρα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: