Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μέλμπεργκ: «Δύσκολο να υπερασπίζεσαι ένα αποτέλεσμα»

Μέλμπεργκ: «Δύσκολο να υπερασπίζεσαι ένα αποτέλεσμα»
Πιο δύσκολο ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, παρά το πρώτο στη Μόσχα, σύμφωνα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

«Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι το αποτέλεσμα», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος τόνισε πως προτεραιότητα –αυτή τη στιγμή- για την ομάδα του είναι τα ματς πρωταθλήματος και μετά αυτά με τη Μέταλιστ.

«Έκανε κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις, δεν είχε πολλά να κάνει πέρα από αυτές, αλλά ήταν πραγματικά εκπληκτικές, δύσκολες για οποιονδήποτε τερματοφύλακα. Κάνει πολύ καλή αρχή στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Όλοφ Μέλμπεργκ αναφερόμενος στον Ρόι Κάρολ, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε εάν το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν ήταν πιο δύσκολο από το πρώτο: «Ίσως. Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ότι πετύχαμε νωρίς γκολ. Παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά».

Για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Μέταλιστ: «Δεν τους έχω δει πολύ, αλλά κρίνοντας από τα αποτελέσματα τα πήγαν πολύ καλά. Θα είναι δύσκολο ματς».

Τέλος, για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League υπογράμμισε: «Δεν ξέρω, πρέπει να δούμε. Βλέπουμε το ματς του επόμενου γύρου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και στο πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος, οπότε κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: