Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ματσάρα χωρίς νικητή!!

Ματσάρα χωρίς νικητή
Νομίζετε πως ο χαρακτηρισμός «ματσάρα» είναι υπερβολικός για ένα ματς της ελληνικής Football League; Κι όμως Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πανθρακικός τα έδωσαν όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα ματς που εκτός από τα τέσσερα γκολ, είχε χαμένο πέναλτι στο 90’ και στη συνέχεια τέρμα για την ομάδα της Κομοτηνής που ορθώς δεν μέτρησε με συνέπεια οι Ακρίτες να χάσουν δύο βαθμούς και την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πανθρακικός έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι πριν τη συμπλήρωση καν μισής ώρας αγώνα, αφού με γκολ των Βαγγελόπουλου (22’) και Μίνγκα (29’) κατάφερε να προηγηθεί 2-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, μείωσαν αρχικά στο 55’ με σουτ του Κυζιρίδη και στο 82’ ο Τζεβελέκης που είχε περάσει πριν ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, ισοφάρισε.

Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν τελικά μια νίκη που έφευγε μέσα από τα χέρια τους όταν ο Τέλλος υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Χλωρός. Ο επιθετικός του Πανθρακικού σημάδεψε δοκάρι και στη συνέχεια συμπαίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά από θέση οφ σάιντ με συνέπεια να παραμείνει το 2-2.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Αποστόλου, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος (81' Τζεβελέκης), Ντατίδης, Κυζιρίδης, Στεργίδης (90' Καρπούζης), Γιόνδης (19' Στεφανίδης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης (84' Μπέλιτς), Μπαλού (57' Λιαπάκης), Μίνγκας (71' Χλωρός), Πόνσε, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.


Η 16η αγωνιστική:

Παρασκευή 24/2

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανθρακικός 2-2
(55' Κυζιρίδης, 82' Τζεβελέκης - 22' Βαγγελόπουλος, 29' Mίνγκας)

Κυριακή 26/2

Καλλονή – Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων
Διαγόρας – Πλατανιάς
Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια
Φωκικός – Πιερικός
Αγροτικός Αστέρας – Λάρισα
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας

Δευτέρα 27/2

Αναγέννηση Επανομής – Καλλιθέα 15:00

Η επόμενη αγωνιστική (17η):

Καλλονή – Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός – Βύζας Μεγάρων
Διαγόρας – Πλατανιάς
Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανθρακικός
Φωκικός – Πιερικός
Αναγέννηση Επανομής – Καλλιθέα
Αγροτικός Αστέρας – Λάρισα
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: