Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αλεξανδρής: «Δύσκολο τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αλεξανδρής: «Δύσκολο τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό»
Το καλύτερο δυνατό, παρά την κούραση από ταξίδι στη Ρωσία (κόντρα στη Χίμκι), θα επιδιώξει ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό (25/2, 17:00) σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» χαρακτήρισε το ματς στο ΣΕΦ ως ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα του, ωστόσο περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ίδια ανταγωνιστικότητα όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είπε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς, διότι παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό που θέλει να πιάσει μια καλή απόδοση μετά από την άσχημη ήττα του από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για να ξανά φτιάξει την διάθεση του. Από την άλλη πλευρά εμείς είμαστε αρκετά κουρασμένοι λόγω του ταξιδιού από την Ρωσία, αλλά θα προσπαθήσουμε επί 40’ για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως είχαμε καταφέρει στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στην έδρα μας».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Προερχόμαστε από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από μια ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και θα είναι σίγουρα περισσότερο συγκεντρωμένοι, ενώ έχουν και το αβαντάζ ότι παίζουν στην έδρα τους. Εμείς αν και έχουμε ελλείψεις θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Τέτοιες αναμετρήσεις εξάλλου πάντα δίνουν το κίνητρο για να παίξεις όσο καλύτερα γίνεται και ανυπομονούμε να μπούμε στο παρκέ για να δώσουμε μια δυνατή μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: