Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η πρόκριση έγραψε ένα όνομα!!

Η πρόκριση έγραψε ένα όνομα
Είναι σπάνιο να συνδέει ένας ποδοσφαιριστής το όνομα του με την Ευρωπαϊκή πρόκριση μιας ομάδας. Σπάνιο και πραγματικά αξιοθαύμαστο.

Ο Ρόι Κάρολ όμως τα κατάφερε, έχοντας μόνο δύο συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Δύο συμμετοχές, δύο νίκες με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί και μία πρόκριση που θα την θυμόμαστε ως την «πρόκριση του Κάρολ». Απίθανο.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο ίδιος είπε στους συμπαίκτες του λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσουν την Ρούμπιν Καζάν, πως του το χρωστούσε η ιστορία. Είναι πάντως δεδομένο, πως δικαίως γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας και τους συμπαίκτες του, αλλά και πως απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο σημαντική είναι η εμπειρία για την συγκεκριμένη θέση.

Δεν είναι μόνο έμπειρος φυσικά ο Κάρολ. Είναι ένας γκολκίπερ με πολύ καλές τοποθετήσεις, με εξαιρετικά αντανακλαστικά, με μυαλό και ηγετική φυσιογνωμία. Είναι δεδομένο πως σε αρκετούς φίλους της ομάδας, ο Κάρολ θύμισε τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Συγκεκριμένα θύμισε την σιγουριά που ενέπνεε στην άμυνα αλλά και στον κόσμο η παρουσία του παλαίμαχου πια τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ μπορεί και να μην πάρει πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια, δεδομένου πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να στηρίξουν τον πιτσιρικά Μέγιερι. Η παρουσία του Κάρολ όμως θα βοηθήσει σίγουρα και τον νεαρό γκολκίπερ να βελτιωθεί, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία που αν μη τι άλλο θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: